16 collu Lietie Magnija Pludiņa Betonēšana Trowel rīki

€23.93
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • DIY Piederumi: Flīzēšana
  • Asmens Materiāls: magnija sakausējuma
  • Zīmola Nosaukums: Qiaoba
  • Veids: Rezerve Trowel
  • Modeļa Numurs: JD020006
  • Preces nosaukums: 16 collu Lietie Magnija Peldēt Trowel
  • Produkta Svars: 680g
  • Izmērs: 405x80mm
  • Pamatnes plāksnes materiāls: magnija sakausējuma
  • Pieteikums: Magnija Pludiņa Betonēšana
  • Roktura Materiāls: Plastmasas

16 collu Lietie Magnija Pludiņa Betonēšana Trowel rīki

Pakete Ietver: 1 gab. x Lietie Magnija Peldēt Slīpi gali un pilnībā noapaļotiem stūriem, kas palīdzētu novērst peldēt zīmēm.Cēlējspēka roktura konstrukcija un izvietojums nodrošina lielisku līdzsvaru.Ergonomisks rokturis rokturis nodrošina komfortu un mazina nogurumu.Paaugstinātas izturības magnija blade ražo gluda apdare.

Par Sūtījumu

1) VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO. 2) Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes. 3) Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi. 4) PAKALPOJUMU TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu. 5) Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

Garantija

Ja jums ir kādi jautājumi par produktu, jūs varat nosūtīt E-pasta ziņojumu, nekavējoties sazinieties ar mums, mēs atrisinātu jūsu jautājumu pēc iespējas ātrāk. .Vai, ja ir problēma ar jūsu preces, mēs nodrošināsim, tas labi, tos aizstājot vai izmaksāt jums.

Atsauksmes

Atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, pirms jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.Paldies!

 

Saistītie Produkti

10.1 Inch Notebook Android Klēpjdatoru Android Tabletes, Wifi Mini Dators, Klēpjdators Dual Camera Dual Sim Tablet Gps Telefonu ES Melns
€72.17
IZGATAVOTS JAPĀNĀ OLFA 3pcs Magnētisko Touch Nazis TK-3M
€10.70
Ūdens Augu Šķērveida Zivju Tvertnes Izliektas Akvāriju Nerūsējošā Tērauda Vilnis Šķērveida Clipper Labs Rīks
€5.21
20pcs Pilnībā Auduma gabaliņu Ietin Mazuli Meitenes Loki Matu spraudes maziem bērniem, Bērniem, Matadatas Augļu Barrettes Meitenes, Matu Aksesuāri, DHL($150)
€11.15
Lielu Peļņu 2 Slāņi Lint Koka Rotaslietas Lodziņā Organizators Auskari/Pirkstu Gredzeni/Krelles/Rokassprādzes/Sānslīdi Kaklasaite Displejs Atmiņa Gadījumā Box
€24.24
Bērniem Lielveikalu Iepirkšanās Pārtikas Preces Grozā Ratiņi, Rotaļlietas Meitenēm Virtuvē Izlikties, Spēlēt Māja Simulācijas Griešanas Augļi Kūka Rotaļlietas
€34.26