10.1 Inch Notebook Android Klēpjdatoru Android Tabletes, Wifi Mini Dators, Klēpjdators Dual Camera Dual Sim Tablet Gps Telefonu ES Melns

€72.17
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Postenis Izmēra: 10.1 Collas
  • CPU: 6+64GB
  • Īpašas Pazīmes: tablete uzņēmējas
  • Postenis Svars: 0.8kgkg
  • Krāsa Nosaukums: melns
  • Modeļa Nosaukums: 101
  • Materiāla Tips: Plastmasas
  • Atmiņas Apjoms: 6+64GB
  • Zīmola Nosaukums: Viecar
  • Sertifikācija: CE

Funkcijas:

1. 13 miljoni kameru, inteliģento fokuss: auto fokusa kameru var ierakstīt brīžos, yourlife, un padarīt jūsu fotogrāfiju skaidri.

2. Metāla fizelāžas: jaunās paaudzes fizelāžas konstrukcijas, smalku metāla slīpēšanas ārstēšana, slidena fusela ge touch, un apļveida pārejas metālu fizelāžas veikt vienu un to pašu lielumu.

3. Immersive 3D stereo surround sound: Plaša dobumā dizains, cēls vidū-signāls, precīzu basu biezas, skaņu vairāk skaļi un skaņas kvalitāti vairāk tīra, dot labāku pieredzi.

4. WPS vienkārši birojs: Atbalsta WPS office darbu, programmatūru, mobilās birojs jebkurā laikā un vietā, sinhronās datu viegli, tas nav svarīgi, ka jums ir darbs vai ceļojumu.

5. 6G Darbību un 64G Uzglabāšana: planšetdators, reaģē ātrāk un darbojas ātri, Tur nav spiediens, lai spēlēt lielas spēles un palaist multi programmas, TF atmiņas kartes pagarināšana ir atbalstīta.

Apraksts:

1. Ātrgaitas WIF-ir daudz gludāka un augstākas tīkla ātrumu, mazāku signāla traucējumiem, labāka pieredze, aprīkot ar Bluetooth un var savienoties ar visa veida Bluetooth iekārtu.

2. 10. 1 collu augstas izšķirtspējas ekrāns: Spilgti-krāsainas un spilgti augstas izšķirtspējas ekrāns padara katru attēlu, dzīvīgas un skaidrākas detaļas.

3. GPS satelītu navigācijas precīzāk: Atjauninājumu, lai trīs pasaules GPS, pamatojoties uz GPS, kas ir reālā laika savienojumu un augstākās precīzi atrašanās vietu.Pat tunelī, jūs varat būt soli ātrāk.

Specifikācijas:

Modelis: 101

materiāls: plastmasa

Procesors: ARM+DSP dual core

Procesora frekvence: 1.5 GHz

Uzglabāšanas tips: flash

Darbojas atmiņa: 6+64GB

Ekrāna izmērs: 10.1 collas

Tīkla tips: WIFI

Procesora kodols: quad core

Kalpošanas ilgums: 9 stundām vai vairāk

Krāsa: melna

Tipa:ES

Paketē Iekļauts:

1 x tablet uzņēmējas

1 x lādētājs

1 x OTG līnijas

1 x box

1 x rokasgrāmata

Piezīmes:

1. Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā.

2. Lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana.

 

Saistītie Produkti

10Pcs ABS Atkārtoti Noslēdzams Vāciņš Skrūvējamu Vāciņu Flip Top Aizbāzni Sadzīves Alus Vīns, Alus Pudeles Aizbāzni Armatūra
€13.19
Dr. Pildspalvu ULTIMA M5C Derma Pildspalvu Pastāvīgu Aplauzums Elektriskā Uzacu Tetovēšanas Pildspalvu Komplekts Body Art Uzacu Eyeline Lūpu Kontūrzīmulis Mikro Adatu
€38.74
Skrūves Caravan Universālā Kvadrātveida Ūdens Uzņemšanu Ar Atslēgām, Piederumu Daļas, Lūku Vāku Piepildiet Trauku Plastmasas Smaguma Ieplūdes RV Piekabe
€13.50
Jaunu Vadu Spēļu Austiņas, Austiņas Ar Mikrofonu, Lai Ps4 Pc Klēpjdators Tālrunis Augstas kvalitātes Troksnis-bezmaksas Stereo Austiņas Ar Micropho
€55.48
Alumīnija 9pcs Motora Saģērbt 8mm Metriskās Kausa Mazgātāji Komplekts Fender Mazgāšanas Galvene Ar Logo
€5.96
Par Isuzu Visā Pasaulē Ir 2021.
€165.17