31.92 WH 7.6 V 4200mAh Jaunu NC140BW1-2S1P Klēpjdatoru Akumulatoru, Lenovo IdeaPad 100S 0813002 80R9 100S-14IBR 100S-141BR 2ICP4

€38.81
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Loģistikas kanāls: Drošības
  • Akumulatora Spriegums: 7.6 V
  • Akumulatora gadījumā: Lenovo
  • Akumulators: Ražots Ķīnā
  • Veids: Li-polymer
  • Saderīgu Zīmols: Lenovo
  • Produkta Statuss: Inventarizācija
  • Zīmola Nosaukums: SHUO.Z.B
  • Jauda: 44Wh 5880mAh
  • Sertifikācija: NAV
  • Iepakojums: Jā
  • stāvoklis: Jaunā(Visās mūsu akumulatori ir pārbaudīta, pirms nosūtīšanas)
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Baterijas Elementiem: 4 Šūnas
  • Modeļa Numurs: NC140BW1-2S1P
  • Akumulatoru šūnu kvalitāti: A++

Produkta parametri

Saderīgu Zīmols: Lenovo

Krāsa: Melna

Akumulators: Made in China, augstas kvalitātes

Derīguma termiņš: seši mēneši,

Produkta Statuss: Noliktavā (Jauns)

kapacitāte: 4200mAh 31.92 Wh

Paketē Iekļauts: 1 * Akumulators

Aizstāt Kods: Skatīt Aprakstā

Aizstāt daļu skaits:

2ICP4 / 58/145 NC140BW1-2S1P

Saderīgs ar:

Lenovo IdeaPad 100S-14IBR 0813002

Piegāde Instrukcijas

1.Parasti, mēs nosūtīt savu pasūtījumu 2-3 darba dienu laikā pēc tam, kad jūs maksājat. (Jo akumulators ir jāpārbauda, pirms to var shippe)

2. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Adreses informācija ir pilnīga un pareiza.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

3.Ja tas ir reklāmas dienā vai svētku dienā, mēs nosūtīsim preces kārtas Septiņu dienu laikā pēc maksājuma uzdevuma klienta.

4.Loģistikas sistēmas vajadzībām 4-5 darba dienas jāatjaunina internetā.

5.Ja jums nav saņemt iepakojuma laikā, lūdzu, paziņojiet mums, un mēs track paketi

Kravas apraksts

1. Jo akumulators ir bīstams produkts, transportēšanas laikā ir atbrīvots no daudziem riskiem, un transportēšanas laiks ir ilgāks nekā parasto kravu laikā.

2. Pakalpojuma Tranzīta Laiks ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

3. Mēs pārdevējs nav atbildīgs par ievedmuitas nodokli, pircējs ir atbildīgs par to.Jebkurš strīds, ko izraisa šis ir nepamatota!

4. Ja jūs neesat saņēmis preču beigās transportēšanas aizsardzības periods, lūdzu, sazinieties ar mums laiks, mēs palīdzēsim jums tikt galā ar laika problēmu

Atgriežas Un Garantija

1. Pēc preču saņemšanas, Krievijas, asv, Dienvidkoreja, utt., dažās valstīs / reģionos var atgriezt preci 15 dienu laikā pēc preces saņemšanas bez jebkāda iemesla dēļ, jūs varat konsultēties ar mums par informāciju

2. Ja ir problēmas, kas saistītas ar preces lietošanu iegādāties mūsu veikalā, lūdzu, paziņojiet mums 3 dienu laikā pēc tā saņemšanas.Daudz appreciated, ja jūs varat sazināties ar mums tā vietā, atverot strīdu.

3. Ja iemesls atgriezties pēc tam, kad jūs saņemat preču, kas nav radušies izstrādājuma defekta, kravas atgriešanas paredz pircējs, bez izņēmuma!

Pēcpārdošanas servisa

1.Pircēja sākumā apstiprinājums tiks augsti novērtēts, saņemot vienumus.

2.Tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu uzņēmuma attīstību.Ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums.

3.Lūdzu, sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas vai neitrālas atsauksmes.Mēs sadarbosimies ar jums, lai atrisinātu jebkādas problēmas.

4.Mēs tuvāk apskatīt jūsu pirkuma pieredze, Un dot jums labāk pēc iegādes pakalpojumi.

5. Atlaidi!Otro pirkumu mūsu veikalā būs 1% atlaidi, tas ir vienīgi labumu mūsu veikalā!Jūs varat sazināties ar mums par otro pirkumu, mēs aprēķinās atskaitīšanas jums!

 

Saistītie Produkti

.325
€5.44
KARSTĀ PĀRDOŠANAS!!!Jaunas Ielidošanas Ķirbju Formu Keramikas Sukulentu Puķu Poda Poda Turētājs Bambusa Plaukta Vairumtirdzniecības Dropshipping
€7.00
8Bit Mini HD HDMI TV Retro Ģimenes Video Spēļu Konsole, Rokas Iebūvēts 821 Classic par NVE Spēles Dual Gamepad Spēlētājs PAL&NTSC
€38.19
Pavasara Rudens Bērnu Zīdaiņu Lācis Modelis Mīksto Zoli Kurpes Pirmā Staiguļi Zēni Meitenes Gadījuma Kājām
€5.14
10pcs 4*17MM Viena Flauta Bitu Karbīda Beigām Dzirnavas Kopums, CNC Router Beigu Dzirnavas Koksnes Griezējs Frēzēšanas, Akrila Griešanai Biti
€17.33
Āfrikas musulmaņu sieviešu izšūti hijab šalli,samaisa dizaina un vairumtirdzniecības cenu
€107.36