Velosipēdu Slēdzene Pedāļi Velosipēdu Radzes pašbloķējoši Ceļu, Velosipēdu Apavu Klipus Saderīgs ar Velosipēdu Radzes pretslīdes Pedāļi Apavu Klipi

€6.52
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Materiāls: importēto neilona

Grāds: 4.5 grādi

Neto svars: 86 g

4.5 GRĀDU peldoša pedāli Radžu sistēma ar visas montāžas aparatūru, kas palīdz jūsu pēdām/potītēm/kājas uzņemties ērtāku pozīciju laikā izjādes un turot jūsu kājām ceļu velosipēda pedāļi.

Katru road bike radzes ir tikai 0,9 oz svara un izgatavots no izturīga neilona materiāla un silīcija dioksīda gelu.Radzes ar silīcija dioksīda gelu var palielināt berzi,efektīvu anti-slip.

Pašizlīdzinošie režīms, viegli uzstādīt,Viegli un ārā, pilnībā piesaistot par sportisko konkurenci,piemērots visvairāk ceļu satiksmes velo kurpes ar trīs caurumiem.

4.5 GRĀDU peldoša ir būtībā dizaina funkcija, kas ļauj jūsu kājām, lai pagrieztu mazliet sāniski, bet viņi droši apgriezti gadā.

Tas palīdz jūsu kājām justies daudz drošāk un bez maksas, tādējādi mazāk celms jūsu ceļgaliem.

Viegli un ārā, viegli uzstādīt, izmantojiet skrūvgriezi, lai ieskrūvēt radzes par savu ceļu velosipēds kurpes un pedāļus.

Priekšējo un aizmugures saulessargs var ātri Self-locking un nomaiņa.

Viņiem ir lielāks virsmas laukums vairāk jaudas nodošanu uz pedāļiem, kas nozīmē, ka jūs iet ātrāk!

Arī to, kas ir jauka par šiem radzes ir, ka tie ir izgatavoti no augstas kvalitātes izturīgas plastmasas/gumijas tipa materiāla uz leju, lai jūs neuztraucas par nesaskrāpē līdz grīdām staigājot ar apaviem iekšā.

Liels Improvment ar saviem pedāļiem.Izturīgs materiāls Neilons un Silīcija dioksīda Gels var palielināt berzi,efektīvu anti-slip.Kad ejot uz cieto grīdu tie ir diezgan klusi un comfotable .

Iepakojuma saraksts :

2 x 4.5 grādu peldēt Pedāli Radžu

6 x Skrūves

6 x Gasket

PADOMI:

Radzes ar visu nepieciešamo paplāksnes un skrūves, lai iet pa labi uz jūsu LOOK KEO saderīgas pieslēgvietas.

Lūdzu, pārliecinieties, lai jūsu pētniecības un saskaņot tos pareizi, vai jums ir kāju problēmas.

Plese atkārtoti, pārbaudiet skrūvju hermētiskumu, pirms iet uz garš brauciens, vai jūs varētu zaudēt daļu no viņiem, bet ar velosipēdu.

Kad jums sākās, tos lietojot pirmo reizi, šie Self-locking Riteņbraukšana Pedāli Radzes var nebūt tik gluda, lūdzu, pielāgot dažas reizes, lai fitheir labākās vietas.

 

Saistītie Produkti

JAUNU PGI-1400 AĢIN 1400XL Uzpilde Tintes Kasetne ir savietojams Canon maxify MB2040 MB2140 MB2340 MB2740 tintes kārtridži Printeriem
€12.18
[23 Krāsas]Ugeat Matu Audi Paplašinājumi Cilvēka Matu 14-24
€36.33
Āra Gāzes Plīts Sadzīves Kasetes Krāsns Portatīvo Pretvēja Cas Hot Pot Savvaļas Grila, Plīts Āra Portatīvām Cepšanas Rīku
€27.24
H62JR Jaunu Oriģinālu Dell 7040 3650 3040 3046 240W Barošanas H240EM-00 L240AM-00 B240NM-00 8+4PIN
€47.01
Ūdensizturīgs Binokļu 10x50 ED Stikla Super-Multi Laka Posmā Pārklājumu Bak4 lieljaudas Teleskopu Medību un Āra
€211.83
Enkura Vinila Ieraksts Sienas Pulkstenis Vintage Jūras Sienas Mākslas Ocean Marine Sienas Plakātu Sienas Pulkstenis Pulksteņa Navigator Dāvanu
€23.12