Tālvadības pults Reāli Dzimumlocekļa Vibratori Thrusting Dildo Sievietēm Lesbiešu Seksa Rotaļlieta Mašīna Silikona Sieviešu Masturbācija Seksa Veikals

€23.26
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Preču Kvalitātes Sertifikāciju: ce
  • Materiāls: Silikona
  • Zīmola Nosaukums: olevo
  • Izmērs: As picture
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Modeļa Numurs: sfg-024
  • Veids: G-Spot

Materiāls :TPE+ABS Krāsa :Miesas

Funkcija s:7 Frekvences Vibrācijas, Teleskopiskie,Peristaltika,Apkures Izmērs : L :195*150*38mm S: 180*135*35mm

Iepakojums:

Lai aizsargātu jūsu privātumu,mēs apsolām, sūtīt savu produktu noslēpums nosacījumu,iepakojuma būs kaste,bez bildes un vārdi par seksa.

Par Privātumu

Lai aizsargātu jūsu privātumu, nav jutīgs vārdiem uz iepakojuma, piemēram, seksuālo tekstu un attēlus.Prece tiks iepakota melnā soma / dzeltena burbulis plastmasas aploksnē, lai izvairītos no bojājumiem transportēšanas laikā.

Par Produktu

Visi produkti ir 100% pavisam jaunu un tika rūpīgi pārbaudīta, pirms nosūtīšanas.

Visi produkti ir izgatavoti no Medicīnas klases materiāls, 100% drošību, nekaitīgi organismam. ( Tas ir normāli, ka var saost vieglu smaržu, kad pirmo reizi atverat, jo produkts bija slēgtā iepakojumā mēnešiem.Lūdzu, notīriet to un nosusiniet to, protams, smaka pazudīs ātri. )

Par Sūtījumu

Mēs nosūtīsim no pasūtījuma ietvaros 5 darba dienu laikā.Piegādes laiks būs atkarīgs dažādās valstīs un tiks piemēroti laika apstākļiem, svētku dienās un tā tālāk.Ja secība nav saņemt deklarēt laikā, lūdzu sazinieties ar mums.

Ko līdz, ja atbilst preci

Lūdzu, izmantojiet produkts saskaņā ar produkta rokasgrāmatu pirmkārt, ja jūs joprojām nevarat lietot to, lūdzu, sazinieties ar klientu apkalpošanas laikā, lūdzu, neatveriet strīdu, būs, mēs uzskatām, ka komunikācija ir daudz labāk, nekā strīdu.

Par Darba Laiks

Jo laika starpība, būs kavēšanās sakari, bet ziņas tiks atbildi vienas darbdienas, lūdzu, esiet pacietīgi.

Par Atsauksmes

Mēs uzskatām, ka klientiem, kā mūsu draugi.Mēs ceram, ka jūs varat iepirkties no mums, ar vairāk laimes un mazāk uztraukties.Jūsu atbalsts mums ir ļoti svarīgi, Lūdzu, neaizmirstiet atstāt mums 5 Zvaigžņu atsauksmes.

 

Saistītie Produkti

[23 Krāsas]Ugeat Matu Audi Paplašinājumi Cilvēka Matu 14-24
€36.33
Dabisko Apaļo Sardonyx Svītrainām Sarkano Agate Carnelian Dārgakmens Zaudēt Krelles 6 8 10 12 mm, Lai Kaklarota, Aproce DIY Rotaslietu izgatavošana
€3.59
Auto pelnu trauku ar LED Zilo Gaismu Mitsubishi GT-PHEV XR-PHEV Delica Xpander L200 Mirage Samurai EX FORTIS
€8.25
€55.79
Izšuvumi Skaitot Cross Stitch Komplekti Rokdarbi - Amatniecības 14 ct DMC Krāsu DIY Māksla Roku darbs Dekori - Austrumu Sarkanā Magone
€22.26
HYTOOS Violeta Karbīda Nagu Urbis 5 in 1 Konusveida Urbji, Frēzēšanas par Manikīra Noņemt Gēla Acylics Nagiem Aksesuāri Rīks
€10.73