Homebrew Gāzi Fermentācijas Sūknis,Alus Otrreizējās Fermentācijas paātrinātu Ierīces Ātri Gāzēto Muciņa Asinszāle-line Aerācijas Sistēmas ★ Starpība Starp Gāzi Fermentācijas procesā un Cukura Fermentācijas ? ★ ◆ Tradicionālās gāzes fermentācija notiek 2-3 reizes ilgāk, nekā cukura fermentācijas ◆ Gāzi fermentācijas šķidrums ir daudz skaidrāks ◆ garšu gāzi fermentācijas būs ērtāk un karbonizācijas pakāpe būs labāk ★ Priekšrocības Mūsējie Gāzi Fermentācijas Sūknis ?★ ◎ Paātrināt procesu, gāzes fermentācijas procesā, saglabājot garšu šķidruma nemainīgs . ◎ Vienkārši jauns veids, lai karbonāts 5 gal muciņa alus mazāk nekā stundu! ◎ Neapdraud vairāk nekā gāzēto! ◎ Liels, lai visiem alus stilu! ◎ Klusa un droša darbība. ◎ Viegli tīru un sanitize. ▲Silti Ieteikumi: ● pārliecinieties, tīrīt un dezinficēt, cauruļvadi un sūkņi, pirms un pēc izmantošanas. (Gaisa akmens var būt jāvāra 10 minūtes, dezinfekcijas) ● Lūdzu, izmantojiet nerūsējošā tērauda vīna mucas ar spiediena samazināšanas vārstiem,nelietojiet vienreizējās mucās, piemēram, plastmasas★ Kas ir otrreizēju Fermentāciju ? ★ Otrreizējās fermentācijas ir periods, novecošanās, kas notiek pēc tam, kad siphoning vai nododot savu raudzēts alus sekundārā kuģis, kas pēc primārās fermentācijas procesā ir pabeigta.Pretēji tās nosaukumam tur ir tiešām ļoti maz, lai nav rauga darbības sekundārās fermentācijas procesā, jo tas ir minēts arī kā kondicionieris posmā.Nododot savu alus vidusskolas ļaus alus ir garšas un aromāti ar maigu un ļaujiet rauga pamet risinājums, kas ražo skaidrāku gatavo produktu.