35mm 9LEDs UCS1903 led pikseļu gaismas pilna krāsu moduļa digitālās spuldze rgb 5050 smd led lukturis adres atrakciju parks braukt apgaismojums

€156.91
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Funkcijas: 35mm led pikseļu gaismas
  • Led Qty: 9LEDs/modulis
  • Platums: 35mm 9leds pixels
  • Diametrs: 35mm
  • IP pakāpe: Ūdensizturīgs ip67
  • IC Tips: UCS1903
  • Preces nosaukums: 35mm 9LEDs UCS1903 led pikseļu gaismas
  • Garantijas laiks: 2years
  • Garums: 10cm long cable
  • LED Tipa: 5050 SMD RGB LED
  • Vienuma Tips: LED Moduļi
  • Vāka funkcija: piena vāciņu
  • Modeļa Numurs: HM-D35mm-9LEDs-UCS1903-MC
  • Augstums: 38mm
  • Sertifikācija: EMS
  • Darba Spriegums: DC12V / DC24 ievades izvēles
  • Spriegums: DC12V/DC24V
  • Zīmola Nosaukums: HUANUOMEI
  • Izstaro krāsa: digitālā rgb krāsās

35mm 9LEDs UCS1903 led pikseļu gaismas pilna krāsu moduļa digitālās spuldze rgb 5050 smd led lukturis adres atrakciju parks braukt apgaismojums

1. 35mm 9smd led pikseļu gaismas ir combinated ar plastmasas korpusa, PCB kuģa, un 3-pins vīriešu un sieviešu savienotājs ar sarkano, balto un zilo vadu (augsta temperatūra-esistant, auksti izturīga UV noturīga), 9pcs 5050 RGB SMD LED, 1gb ucs1903 IC.UCS1903, var izmantot to pašu led programmu, kā WS2811. DC12V vai DC24V var izvēlēties.

2. Šis produkts ir augstu spilgtumu, zems enerģijas patēriņš, ilgs mūžs, zema sprieguma, zemu vājināšana, bagātīgu krāsu un citas īpašības. 3. Produktu var sasniegt ūdens, pakaļdzīšanās, skenēšanas rezultātus.Atkarībā no uzstādīšanas dažādos veidos,dažādās krāsās var tikt mainīts sastāvs zīmēm,modeļu un citu dinamisko ietekmi.Produktu var plaši izmantoti viesnīcās, KTV izklaides un citi interjera apgaismojums . 4. Produktus var kaskādes 20PCS , ne-super-tandēmā.Biezums strāvas vads būtu jānosaka, pamatojoties uz faktisko maksimālo strāvu, produktu, enerģijas, kabeļu garums (ieteicams ne vairāk kā 5 metri) un zema spiediena kritums atkarībā no pārvades līnijas.

Instalācijas instrukcija:

SARKANS vads = +12V/+24V (12V/24V strāvas padeve ir pozitīvo polu)

Zils vads = GND (Zeme) Balts kabelis = DAT (DATUS), kas Pircējam ttention: Lūdzu, izvēlies, spriegums DC12V vai DC24V, kurš no jums labāk patīk.

Izmērs:

1.Šis produkts ir populārs karstā pārdošanas led tirgus, reklāmas stendu, gaismas iedarbībai rakstzīmes;

2. Kanāls Vēstules Aizmugures apgaismojums;

3. Apgaismojums signālu, kanālam vēstuli, izkārtnes, gaismas kastes;

4. Reklāmas pazīmes Aizmugures apgaismojums;

5. Reklāma Gaismas Kastes Aizmugures apgaismojums;

6. Apdares gaismas bārs, krogs, klubs, diskotēka;

7. Stendu fona apgaismojumu.

1.augstu spilgtumu 5050 SMD RGB LED

2.UCS1903 IC vairāk stabilu chip

3.35 MM diametrā, var izrakt caurumu ar 35mm

4.plaši izmanto, diskotēka,kluba un KTV apdare

5.SD kartes kontroles sistēmas un Madrix programmatūra

6.DC12V / DC24V drošību darba spriegums

7.ārējo kontroli

8.ūdensdrošs, var lietot ārpus telpām.

1. DHL, FedEx, TNT, UPS, EMS, www.kvauto.lv Standarta piegādi vai www.kvauto.lv Premium Piegāde var izvēlēties.DHL, FedEx, TNT, UPS ir ātri,yYou varat saņemt paketes, 5~7 darba dienu laikā pēc tam, kad prece ir izsūtīta.

2. Ja jums ir steigā, par jūsu precēm, lūdzu, izvēlieties DHL.DHL ir ātrāks veids.

3. Ja jūsu valstī ir grūti tikt galā ar muitošanu, lūdzu jūs izvēlēties EMS.EMS ir ļoti lēni, bet ļoti labs muitošana.Brazīlijas, krievijas Federācijas, Baltkrievijas klientiem, lūdzu, izvēlieties EMS.

4. Pasūtījumu adresi jums piedāvā par to, lai būtu pareizi.Mēs noklusējuma nosūtīt rīkojumu, lai risinātu.Ja adrese, kuru jums piedāvā, ir nepareizi, lūdzu atcelt rīkojumu un jaunu pasūtījumu vēlreiz.

5. Tas ir pircēja pienākums galā ar muitošanu un samaksā muitošanas maksu, lūdzu, pievērsiet uzmanību sekošanas informāciju cieši un skaidri muitas cik drīz vien iespējams.

6. www.kvauto.lv Standard Shipping ir mazs iepakojums, piemēram, China Post Air Mail vai Hong Kong Post Air parcel, piegādes laiks ir ilgāks, varbūt ap 30~60days.lūdzu, pārliecinieties, ka jums ir pietiekami daudz laika, lai pagaidīt, ja jūs izvēlaties šo ceļu.

7. www.kvauto.lv Premium Piegāde notiek straujāk, nekā www.kvauto.lv Standard Shipping, lēnāk nekā DHL, FedEx, TNT, UPS.

Kāds ir www.kvauto.lv Shipping?http://activities.www.kvauto.lv/www.kvauto.lv_shipping.php

Tas ir viegli, lai nosūtītu maksājumu, ja jūs nodot rīkojumu par www.kvauto.lv.Maksājumu metodes uz www.kvauto.lv pls noklikšķiniet šeit

Izņemot www.kvauto.lv.PayPal, T/T, (Bankas pārskaitījums), Western Union u.c.

Warmming padoms: PayPal & www.kvauto.lv atbalsta kredītkartes.

1. Pēc tam, kad esat saņēmis pasūtījumu, ja jums ir kādi jautājumi vai problēmas, lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas, mēs palīdzēsim jums tikt galā ar problēmu, pirmo reizi.

2. Ja preces jums ir dažas problēmas, lūdzu, sūtiet dažas fotogrāfijas vai video, lai parādītu mums.Mēs to pārbaudīt un analizēt problēmu.

(1) Ja problēmu var atrisināt vienkārši, mēs iemācīt jums to, kā atrisināt problēmu ar sevi.

(2) Ja problēmu nevar atrisināt, un visi produkti, kas jums visas nevar strādāt, mēs nosūtīsim jaunas preces, lai jūs kā rezerves, vai kompensācija jums visu naudu, kas arī ir iekļautas dažas kravu pārvadājumu izmaksas.

(3) Ja daži produkti var strādāt labi, bet daži produkti var nedarboties, un problēmu nevar atrisināt.Mēs jums atmaksāsim naudu, ir iekļautas dažas kravas vērtība vai nav.

1) Ja 10% nav darba, būs kompensācija jums 10% preču izmaksas arī kādu naudu, vai ne.

 

Saistītie Produkti

IZGATAVOTS JAPĀNĀ OLFA 3pcs Magnētisko Touch Nazis TK-3M
€10.70
Kasure
€11.92
2 Din Auto DVD Stereo Kadru Audio Radio Fascijas Par Suzuki SX4 S Cross Paneļa Plāksne Montāžas Dash Uzstādīšana Bezel Apdares Komplekts
€26.01
Par KYMCO XCITING 250 300 400 400S 500 K-XCT 300 ŅIKITA 200 300 CNC Alumīnija Motociklu Mutifunctional spraišļiem Bilances josla
€12.88
Personalizētu Nosaukums Rotaslietas Nerūsējošā Tērauda Pielāgota Kaklarota Korejas Vēstules Nosaukums Kaklarota ar Vainagu Dzimšanas dienas Dāvana Bērniem
€9.40
JAUNU CJMCU FT232H Daudzfunkciju ātrgaitas USB ar JTAG UART FIFO SPI I2C Converter Module
€6.27