8" Tri Skava Puslodes Veida Vāks. 8": centrālā ostas 2" , 2 x1.5"redzi stikla, 4 x 1/4" FNPT (MNPT)

€132.13
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Technics: Liešanas
  • Forma: Vienāds
  • galvenais kods: Kvadrātveida
  • Veids: Savienības
  • Materiāls: Nerūsējošā Tērauda
  • Savienojums: Atloku
  • Modeļa Numurs: HSlid8x2

8" Tri Skava Puslodes Veida Vāks

Izgatavots no sanitārās nerūsējošā nozagt 304

1 x 2" Tri Skava Ostas

2 x caurspīdīgajā

4 x 1/4" Vīriešu Vītne

Jā , mēs atbalstām lielapjoma pārdošanas un meklē partnerus, visās valstīs

JĀ, MĒS APVIENOJAM PIEGĀDE!Ja jums ir jautājumi par kuģniecības izmaksas, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, izmantojot Īsziņas vai www.kvauto.lv e-Pasta, pirms jūs iegādāties pozīcija (- s).

JĀ, VARAM IZGATAVOT PĒC JŪSU PIEPRASĪJUMA, Ja jūs vēlaties veikt pasūtījuma objektu, sazinieties ar mums, izmantojot Īsziņas vai www.kvauto.lv e-Pastu PIEGĀDE:

Mēs vienmēr kuģa prece(s), 5-7 darba dienas(sestdiena & Brīvdienu nav iekļauts) pēc maksājuma saņemšanas.Postenis (- i), tiks nosūtīti ar reģistrētu gaisa pastu, ar sekošanas numuru.

Tas aizņem aptuveni 7-15 darba dienu laikā uz kuģa, ASV, Kanāda, Apvienotā Karaliste, Austrālija un Japāna 10-20 darba dienu laikā uz citām valstīm.4-6 nedēļas, lai kuģis Brazīlijā, Argentīnā vai citām valstīm, uz citām valstīm nav norādīts.

Kuģniecības laiks varbūt ietekmē Muitas kavēšanās, svētki,notikumi, vai citas neskaidrības.Mēs nevarējām garantēt ierašanās laiku.

Pārliecinieties, ka jums ir jāvienojas ar piegādes laiku pirms pirkšanas.

Ja jūs vēlētos, lai izvēlēties jebkuru citu ātrāk, Pauda, lūdzu, sazinieties ar mani pirms pirkšanas.ATSAUKSMES:

Mēs esam apņēmušies, lai jūsu Postive Atsauksmes pēc saņemšanas jūsu maksājumu.Ja kāda IEMESLA dēļ jums nav sajūta, ka mums ir nopelnījis

Postive Atsauksmes, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums pa www.kvauto.lv e-Pastu, Mēs ziņos, cik ātri vien iespējams, lai atrisinātu JEBKURU problēmu.

Mēs atstāt pozitīvu atsauksmi par visiem pirkumiem, un novērtēt jūs dalīties savu lielisko pieredzi ar citiem www.kvauto.lv!GARANTIJA:

Mēs garantējam, ka visas objektu apraksti ir precīza.Gadījumā, ja prece ir bojāta vai esat saņēmis nepareizu preci, sazinieties ar mums ar Ziņu, izmantojot www.kvauto.lv e-Pastu.Mēs būsim priecīgi, lai atrisinātu visas problēmas, cik ātri vien iespējams.IENĀKUMI:

Atgriešana vai apmaiņa tiek pieņemtas lielākajā daļā NEIZMANTOTOS objektus 14 dienu laikā pēc saņemšanas, bet klientu hav eto jāmaksā papildu kuģniecības izmaksas.

Lūdzu, sazinieties ar mums pirms atgriešanās prece(s).Lūdzu, Ņemiet Vērā:

Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.

Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms izsoles/pērk.

Šīs maksas parasti tiek savākti, nodrošinot kravu (piegāde) uzņēmuma vai tad, kad jūs izvēlieties vienumu uz augšu

– nejauciet tos par papildu maksu par piegādi.

FAQ 1 Q: Kā es varu samaksāt par manu pirkumu?A: Mēs pieņemam Darījuma, Pay Pal, Bitcoin, Ethereum.Kredītkartes ir viegli veikt maksājumu par Darījumu. 2 Q: Vai vienība(s) piegāde ar izsekošanas skaits?A: Jā, visi posteņi, ia piegāde ar izsekošanas skaits katru pasūtījumu, un jūs varat redzēt sūtījuma statusu uz attiecīgā interneta vietnē. 3 Q: Kad es gribu, lai šķirošanas pērk, cik daudz par vairumtirdzniecības cenu?A: Ja klients vēlas, lai lielāko daļu pirkšanu, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums pa www.kvauto.lv e-Pastu, mēs dos jums labāko cenu. 4 Q: man ir daži līdzīgi produkti, bet nevaru atrast no jūsu veikalā,jūs varat nodrošināt, ka?A: Jā, jūs varat nosūtīt attēlu uz mums.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai uzzinātu un atbildes cenu, lai jums.Arī, mēs pieņemam pielāgotu produktu.

 

Saistītie Produkti

Akrila Bumbu Stāvēt Basketbols Futbols Futbols Regbijs Plastmasas Displeja Lodziņā Caurspīdīga Lietā Multi-funkciju Displeja Turētājs Bumbu Plaukts
€33.03
Fit VW, Audi 3.6 L & 3.2 L, Dzinēja Vārstu Vāka PCV Vārsts & Seal Diafragmas membrāna,
€18.16
6 Gab. Mājas/dārza Ūdens Houseplant Augu Pot Spuldzes Automātiskā Automātiskā Laistīšanas Ierīces Dārza Instrumenti Un Iekārtas, Augu Laistīšana
€5.86
Bezmaksas Piegāde 10 gab. Banāns pilnībā Izšūti plāksteri dzelzs par Motīvu šūt uz Augļu Aplikācijas DIY piederumu BX
€5.11
Petstyle Suns Konusi Iespiesti Izšūti Multiplikācijas filmu Suns Elizabetes Apli Suns Galvassegas Pet Apkakle Anti-laiza
€5.77