Silikona Prezervatīvu locekļa palielinātāju, noteikti Piedurknēm Big Dildo ar Mīkstu Maksts ir Elastīga Dzimumlocekļa Dick Vīriešiem Masturbator Sieviešu Masturbācija

€16.51
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Materiāls: Silikona
  • Zīmola Nosaukums: JIUAI
  • Modeļa Numurs: 2544
  • Vienuma Tips: Prezervatīvi
  • Neķītrs Attēlu: No
  • Izcelsme: Ķīna
  • Seksuāli Divdomīgs: No
  • Prezervatīva biezums: Biezs

Silikona Prezervatīvu locekļa palielinātāju, noteikti Piedurknēm Big Dildo ar Mīkstu Maksts ir Elastīga Dzimumlocekļa Dick Vīriešiem Masturbator Sieviešu Masturbācija

1.100% Jaunu un augstas qualit.

2.Izmērs: 21*7.5*4.5 CM

3.Materiāls: Medicīniskais Silikons

4.Dildo ir ne tikai liels penis sievietēm masturbator, bet arī viltus ass pussy vīriešu masturbator.

5.Jūs atradīsiet silikona dildo ir tik reāls, ja jūs get it.Mīksta, cieta silikona materiāls liek justies tik liela, tik īsta puses.

6.8 Collu milzīgu dildo, superior izmēra, lieliski stimulē sievietes g vietas.

7.Tigh pussy ass, ir brīnišķīga seksa rotaļlieta, kas paredzēta vīriešiem.

8.Nav svarīgi, jūs esat vientuļas sievietes, viena vīriešiem, pāriem, geji, seksa dzimumloceklis ir labākā izvēle jums.Atbilst visām jūsu vajadzībām.

9.Mūsu silikona dzimumlocekļa dildo, ir izgatavoti no medicīnas klases silikona materiāla, nav toksisks, bez smaržas. 100% ūdensnecaurlaidīga materiāla nodrošinātu, ka jūs varat izmantot to mitrā vidē.

10. Mēs rakstīt "Ikdienas vajadzībām", uz iepakojuma, Lai aizsargātu privātumu pircējam.

11.Lūdzu atļaut nedaudz lielums kļūdas dēļ manuāla mērīšana.

12.Atgādinām, ka sakarā ar gaismas efektiem un monitora spilgtuma/kontrasta iestatījumus utt., krāsu tonis mājas lapā foto un faktisko postenis varētu būt nedaudz atšķirīgs.

1,Mēs nosūtīsim paku 2-4 dienu laikā, pēc maksājuma.

2,Lūdzu, izvēlieties "China Post Reģistrēta Gaisa Pastu" vai "Epacket" vai "www.kvauto.lv Standard Shipping" .Kuģniecības laiks ātri(12-35days).jums izsekošanas numuru un zinās, kur atrodas jūsu sūtījums .

3, Liecina nevajadzētu izvēlēties "China Post Parasto Mazo Pakešu Plus".jo kuģniecības laiks ir ļoti garš un nevar izsekot jūsu valstī.tajā pašā laikā ,varbūt jūs nevar saņemt sūtījumu.

4,I, f, jūs nevarat saņemt savu sūtījumu 30 dienu laikā,neatveriet strīdu .Lūdzu, sazinieties ar mums pirmā reize.Mēs pārbaudīt un paplašināt piegādes datums jums.

5,Ja sūtījums zaudējuši ,mēs par pilnu kompensāciju vai nosūtīt jaunu, lai jūs .

1,Ja jūs didn ' t saņemt pakas vai paku ir bojāts,vai ir bojātas produktiem,lūdzu, sniedziet dažas bildes kā pierādījums.Mēs jums pilnu kompensāciju vai nosūtīt jaunu, lai jūs .

2,Ja neesat apmierināts ar preci saņemot,lūdzu, nogādājiet to atpakaļ 14 dienu laikā, lai aizstātu vai kompensāciju.

3,Ja prece ir bojāta 3 mēnešiem, mēs varam nosūtīt jaunu .Bet jums nav jāmaksā par papildu sūtīšanas izdevumi.

1,Mēs varam dropshipping.

2,mēs varam sūtījumu 1-2 dienu laikā.Ja produkts nav noliktavā ,varbūt 3-5 dienu laikā.

3,Mēs varam process 200-300 pasūtījumus dienā.

4,mēs varam nosūtīt paku bez uzņēmuma nosaukumu, cenu, QR kods un citu reklāmas informāciju.

5,Lūdzu, piedāvājam jūsu pilns vārds un uzvārds,un sīki adresi.Ja jums nav saņemt, jo savu vārdu vai adresi ,Mēs neesam atbildīgi.

1,Kad jūs saņemsiet sūtījumu ,lūdzu, sniedziet mums 5 zvaigznes, un labas atsauksmes .jūs varat saņemt 5% atlaidi, kad jūs nākamo pruchase.(Atstāt ziņu "Labas Atsauksmes" jūsu pasūtījumu,mēs jums pielāgot jūsu pasūtījuma cenu, pirms jūs maksāt to).

2, Ja produkts ir kādas problēmas, ja viņiem ,lūdzu, sazinieties ar mums pirmā reize .Sliktas atsauksmes nevarat atrisināt jūsu problēmu.

 

Saistītie Produkti

Sieviešu kostīmi Slim vasaras V-veida kakla Īsās piedurknes Pusgarās svārki 2 gab. komplekts Sexy Sievietes svārki piestāv Sievietēm set suits 2328
€28.90
1 Pāris Atkārtoti Droša Silikona Cimdi Epoksīda Sveķu Lējuma Rotaslietu izgatavošana Mitten DIY Amatniecības Rīki
€3.86
Auto divvirzienu Signalizācijas Sistēmu krievu Versiju StarLine A9 Tālvadības pults
€9.82
Vīriešu Apģērbu 2020. Gadam Hip Hop Treniņbikses Izdilis Motociklu Džinsa Biksēm Rāvējslēdzēju Dizainers Melni Džinsi Vīriešu Gadījuma Vīriešu Džinsu Bikses 5XL
€11.55
6 1 Microneedle Derma Rullīšu Komplekts Sejas un Ķermeņa 300/720/1200 Titāna Dermaroller Mikro Adatu Sejas Navi Ādas Kopšanai
€17.21
NPK 23
€69.37