Auto-stils Modificētām Chevrolet 3 Taustiņu Tālvadības Flip Taustiņu + Dubultā programma (293/300) automobiļu atslēgu AKBPCP075

€21.47
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: KEYDIY

par Canivete GM 3buttons + Placa + Chip Pozitronu + Dubultā programma (293/300)

Nospiediet taustiņu un astes taustiņu Un pēc tam nospiediet 5 reizes, lai atbloķētu atslēgu, Jūs varat pārvērst frekvences Nosacījumi: 100% brand new nepieciešams zināt: 1. Aizstāt atslēga, bojāto taustiņu vai taustiņu komplektu. 2. Galvenās lietas un samazināt taustiņu.Komplekts konversijas atslēgas tālvadības pults. 3. Sagriež asmens, izmantojot vietējos atslēdznieks / izplatītāja vai nomainīt asmeni ar oriģinālu.motīvs: Frekvence: (293/300) uz tālvadības Tips: pilnīgas auto dizains Auto Ražotājs: AUTOKEY PIEGĀDES Modeļa pielāgošana: par Canivete GM Pogas:3 pogas taustiņu daļu: jā Krāsa: Melna Asmens: JĀ Piezīme: Lūdzu, salīdzināt uzmanīgi, pirms pasūtījuma.svarīgs padoms: 1. Katra prece ir piegādāta pēc stingras pārbaudes pirms kuģa. 2. pilnībā aizvieto oriģinālo motoru, lai jūs, piemēram, jaunu atslēgu. 3. Augstas kvalitātes materiāli un izstrādāt ražošanas. 4.Ja jums ir jautājumi vai nesaprot, lūdzu, sazinieties ar mums un darīsim visu, lai atbildētu uz jūsu jautājumiem. 5. Salīdzināt attēlu uzmanīgi, pirms pasūtījuma.

Q: Kas ir paziņojums par īpašu pircēju ?

A:

1) jauni pircēji no Brazīlijas, lūdzu, ņemiet vērā,.Jo muitas savu valsti, pakete var palikt 1-2 mēnešus muitas.Jums ir nepieciešams, lai pacietīgi gaidīt.

2) Argentīnas draugi, lūdzu, ņemiet vērā!Argentīnas pilsoņiem ārvalstīs, lai ierobežotu gada neto pirkumi līdz 2 reizes gadā.Ja jūs pērkat vairāk nekā 25 dolāriem, tarifi būs vairāk nekā 50%.

3) krievu draugi, lūdzu, ņemiet vērā!Lūdzu, lai nodrošinātu pilnu nosaukumu uztvērējs.valsts post office, ir nepieciešams pilns nosaukums.

Kāpēc jūs vēlaties pirkt no mums?

1.Profesionālā: mēs esam profesionāla komanda auto drošības produktu, mēs varam nodrošināt tehnisko personālu, atbalsta 7 x24 stundas.

2. Visas preces ir 1 gadu garantija.Ja jūs pērkat, nav saskaņā ar pārdošanas kvalitātes, lietojamības un spēļu aprakstu, mēs varam nodrošināt, lai visas jūsu problēmas var atrisināt.

3. Garantija: mēs piedāvājam produkta garantija 12 mēnešus.

Transports:

1. Visas preces, kas tiks nosūtīts robežās no 1 līdz 3 darba dienas, kad saņemt maksājumu, piemēram, Ķīnas lunar New Year brīvdienu, Mid-Autumn festival, u.c

2. Visas preces, kas tiks nosūtīts ar DHL/EMS/nīderlandes pasta pasta pasta/Singapūra/Ķīna post/Somija.Ja ar UPS/DHL/FEDEX piegāde, kuģniecības laiks ir aptuveni 5-10 dienas un 10-20 darba dienu laikā ar EMS un 30-60 pasta paka darba dienu laikā.Mēs nodrošināsim izsekošanas numuru pēc tam, kad preces nosūtītas.Jūs varat izsekot jūsu pasūtījumu statusu, jebkurā laikā, lai nodrošinātu izsekošanas numuru, vai sazinieties ar mums, jaunāko kuģniecības statusa atjauninājumus.

3. Mums nav atbildīgs par kavējumiem, ko izraisa importa muitas nodevas, nodokļi un citi muitas maksājumi par muitas nodevām.

Labas pēcpārdošanas pakalpojumu:

1. Ja klients saņēmis jebkuru defektu vai bojājumu, uz iepakojuma un produkta, lūdzu, atteicās parakstīt dokumentu paketi, un nekavējoties sazinieties ar mums.Lūdzu, sniedziet pierādījumus, lai pierādītu, rezultātā bojāts kuģošanas sabiedrība var pierādīt, ka, šajā gadījumā, jūs varat saņemt bezmaksas nomaiņu vai pilnu kompensāciju.

2. Ar nepareizu preču, lūdzu, sazinieties ar mums, 48 stundu laikā pēc tam, kad krava, mēs organizēt tā, lai nodrošinātu pareizos preču vai atgriezt maksājumu.

3. Par defektiem vai bojātu preci, lūdzu, sūtiet bildes vai video, mums būs vēlreiz vai kompensāciju pēc tam, kad apstiprinājumu.

4. Lūdzu, sazinieties ar mums, un pēc tam atgrieztos produktu mums sniegs detalizētu atpakaļadresi.Klientiem ir nepieciešams, lai atļauties atpakaļ nosūtīšanas izmaksas.

5.12 mēnešu garantijas periods, kad prece ir bojāta, nav pareizi lietot beigās pircējs.Bezmaksas klientu atbalsta.

Atsauksmes un sacīkste

1. Lūdzu, sniedziet mums piecu zvaigžņu pozitīvas atsauksmes, ja jums ir apmierināti ar mūsu servisu.

 

Saistītie Produkti

EMOSEWA Jaunu Vīriešu Modes Luksusa Norādīja Toe Chelsea Zābaki Vintage Kvalitātes Ērti Potītes Zābaki Vīriešu Ikdienas Boot Liela Izmēra 38-48
€53.73
Karstā 10Pcs/set Seksa Rotaļlietas, Lai Sieviete PU Ādas SM Seksa Verdzība Kopumu, Roku Aproces Footcuff Pātagu Virves Akls Erotiska Seksa Rotaļlietu Pāris
€4.07
LTV Quadsport Sarkanās LED aizmugurējos lukturus, Bremžu Signāllukturis LED Aizmugurējās Lampas Suzuki LTR400 LTR450 LTR 400/450 Visu Gadu
€33.03
Sprieguma Regulators Taisngriezis par Tohatsu MD40B MD40B2 MD50B MD50B2 MD70B MD90A MD90B MFS25A MFS30A 3T5-76060-0
€25.30
Xukey Paneļa Vāciņu Dash Mat Dashmat Par Hyundai Solaris 2 Akcentu Verna 2012 - 2019 Domuzīme Kuģa Segtu Pad Saules Ēnā Paklāju
€23.94
Montessori Varavīksnes Pārredzamu Oļi Jenga Kids Izglītojošās Rotaļlietas Plastmasas Akmeņiem Kraušanas Spēli Baby Maņu Krāsu Šķirošanas Rotaļlietas
€43.52
Ķermeņa Rotaslietas, Sieviešu Kristāla Vēstuli Piliens Viduklis Ķēdes Rhinestone Sexy Metāla Korpuss Ķēdes Juvelierizstrādājumu Ķermeņa Jostas Dāmām, Dāvanas
€14.86
E likable2019 jaunu Eiropas un Amerikas modes vīriešu apakšveļa zems viduklis sexy ērti elpojošs poliesteris sandales
€7.28