Bezmaksas piegāde AR15 M4 Flat Top Kompensēt Viens Gabals darbības Joma Stiprinājums 1913 Picatinny Sliedes Gredzeniem 30mm

€15.57
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Rokasgrāmata Garums: 22"/55cm
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Rokasgrāmata Tips: Picatinny
  • Modeļa Numurs: Picatinny

Pārdevēja ieteikums: Šis modelis ir low-end produkta (, kas Nav profesionāli) , izmantojot 6063 alumīnija un parasto stiepes alumīnija profili.Parastā oksidācijas ārstēšana.Tās cena nosaka tā kvalitāti, un tas ir ieteicams izmantot primārās prakses.Ja jūs esat profesionāls fotografēšanas entuziasts, mums nav iesakām jums izvēlēties šo modeli.

Apraksts:

Gaismas kompensēt flat top mount instalēt palielināt optika darbības jomu, lai vieglāk acu samazināšanas iestatījumu.Ļoti noderīgi, ja montāža darbības joma vairs okulāru caurules, it īpaši tiem, ar izgaismotas tīklu ražošanai.

Gredzena Izmērs: 30mm-25.4

Viduslīniju, Augstums 38mm

Izgatavotas no ekstrudēta alumīnija 6063

Anodēta melnā, matētā

Stiprinājuma skava – divi hex rieksti ar caurumiem

Augstumā no sliedes uz leju cradle: 0"

Kopējais augstums 2.40"

Kopējais garums 5.8"

Iekšējās telpas starp gredzeniem 82mm (3.2 collas)

Gredzenu platums: 24mm(0.95 collas)

Atsitiens mēlīte: 2 kvadrātveida vārpstas

Mount svars: 8.5 oz.

Iezīmes: Izgatavotas no 6063 aluminum Kompensēt dizains labākai acu samazināšanas stāvoklī, Der gan 30mm un 1inch galvenās caurules jomu, Papildus gredzenu top ar piederumu dzelzceļa

Specifikācijas:

Sliedes Tips:

Picatinny

Diametrs:

30mm-25.4 mm

Garums:

148mm

Augstums:

38mm(1.5" no apakšas līdz vidum gredzenu).

Svars :

240g

Materiāls:

Alumīnija Sakausējuma

Krāsa:

Matēts Melns

Iepakojums detaļas:

Gabals lokšņu ofseta 30mm Kronšteinu Gredzeni

Par Allen Uzgriežņu Atslēgas

Maksājums:

ALipay ir pirmais variants un prioritāte maksājumu.Mēs arī var pieņemt maksājumus ar Western Union vai Bankas T/T Stieples Darījuma utt.

Maksājumu paredzams, ka uzreiz pēc izsoles tuvu.

Ja jūs vēlaties, lai izmantotu paypal, pls sazinieties ar mums.

Kuģniecības(pasaulē):

Bezmaksas Piegāde!!!

1) prece tiks piegādāta 3 darba dienu laikā pēc tam, kad saņēma pārbaudīt maksājumu un parādīja "Pabeigto" statusu.

Izsekošanas numuru tiks nosūtīts uz pircēja laikā sūtījumu.

2)Lūdzu, atstājiet mūs uz pareizo adresi!Mēs neesam atbildīgi par paketi, kas atgriežas, jo pircēja vainas dēļ (piemēram, tiek noteikti, nepareiza, adrese, utt.)

3)Ķīna post, parasti ilgst 2-3 nedēļas, mēs neesam atbildīgi par izsekošanu.Lūdzu, pozitīvi, sazinieties ar vietējo pasta nodaļu, ja jums nav saņemt.Ja u vēlaties izvēlēties drošāku un ātrāku veidu, piemēram, EMS, DHL vai UPS, lūdzu, jāmaksā papildu maksa.EMS parasti ilgst 5-7 darba dienas ar pilnu dokumentāciju.

4)Šajā piegādes kārtību, izņemot mūsu Valsts Svētki.

5)Sakarā ar kuģošanas Noteikumi: VISAS Baterijas Tiks Remvoed Pirms Nosūtīšanas.

6)Daži objekti var tikt atlikta, ja tur muita papildu pārbaudes.Piegādes laiks ir atkarīgs no produkta un attālumu līdz galamērķim.

7)Mēs centīsimies mūsu labāko, lai sniegtu jums visvairāk uzticamu, pieejamu ceļu satiksmē.bet dažreiz starptautisko piegāde ir ļoti atkarīga no vietējās muitas un pasta pakalpojumu.ja nesaņemat savu posteni uz laiku, lūdzu, sazinieties ar mums tūlīt, lai saņemtu papildu palīdzību.mums būs atbildīgs par jebkādiem bojājumiem vai zaudējumiem, kas radušies pārvadāšanas procesu.

Par Mums:

SKW Optisko Tehnoloģiju (Shenzhen) Co., Ltd .ir ražotājs, kas ir augstas kvalitātes optiskās iekārtas, lai gan militārām, gan civilām vajadzībām.Mūsu specialitāte ir daļēji augstas un augstas klases optiskā šautene jomu, bet mēs arī ražo spottingscopes, binokļi, šaujamieroča aksesuāri (pilnībā atbilst starptautiskajos tiesību aktos), kaujas fatigues, ložu necaurlaidīgs produktu un plašu āra piederumi.Mūsu rūpnīcas, kas padara optiskie tēmēkļi, kas atrodas Shenzhen, Guangdong, Ķīna.

Vairāk informācijas, lūdzu, klikšķiniet mūsu mājas lapā.

Sazinieties Ar Mums:

1)Mēs strādājam 5 dienas (Pirmdiena, lai EGLE 8:30 AM-6:00 PM EST ) nedēļā.

2)Jūs varat atstāt mums ziņu tieši par Tirdzniecību Menager vai sūtīt mums staciju vēstuli ,mēs atbildēsim jums, cik ātri vien iespējams .

Atgriešanās Politika:

1)Lūdzu, paziņojiet mums 15 dienu laikā (saskaņā ar nosūtīšanas datumu).

2)Atgriešanās posteņiem JĀBŪT ir ORIĢINĀLAJĀ iepakojumā un aksesuāri.

3)atdošanas un apdrošināšanas maksas ir neatmaksājamas atgriešanās objektus.

4)Atgriešanas/apmaiņas sūtījumu kvalitāti, mēs sniegs bezmaksas pēc servisa apkopes kvalitātes problēmu preces (kompensācijas vai apmaiņu jaunu sūtījumu).

Atsauksmes:

1)Mēs Cenšamies, lai katrs pirkums ir piecu zvaigžņu reitingu viens.Lūdzu, ļaujiet mums zināt, kā mēs varam padarīt jūsu piecu zvaigžņu reitingu viens pārāk!

2)Mūsu mērķis ir padarīt katru klientu, 100% apmierināts ar savu pasūtījumu.Saņemot jūsu pasūtījumu, ņemt minūti, lai mūs atstāj pozitīvas atsauksmes, pie www.kvauto.lv.Lūdzu, nav vienkārši atstāt neitrāla/negatīva atsauksmes, ja jums bija jautājums, ar kādu objektu.Ja jūs neesat apmierināts, lūdzu, dariet mums zināt pirms došanās atsauksmes.Lūdzu, nosūtiet mums ziņu ar TM un ļaujiet mums zināt, kā mēs varam nopelnīt jūsu apmierinātība!

 

Saistītie Produkti

Sievietes, Meitenes Gudrs Koraļļu Samta priekšgala mezgls Elastīgs Galvassegu Mīksto Ērti Mazgāt Seju Vanna Hairbands Foto Prop Matu Aksesuāri
€3.57
DIY Ūdens Krelles Kopumu, Rotaļlietas Bērniem, Montessori Izglītības Smadzeņu Burvju Kaste Bērniem ar rokām Darinātas Rotaļlietas Bērnu, Meiteņu un Zēnu svētku Dāvanu
€19.13
Tumši sarkana Ķīniešu enkianthus sadedzināja samta auduma kleita ткань хлопок ткани bazin riche getzner āfrikas фатин tissu telas
€9.58
Candice guo! Q plīša rotaļlieta jauki karikatūra duffy shelliemay StellaLou Gelatoni sīkfailu suns mīksta spilvendrāna dzimšanas diena Ziemassvētku dāvanu
€8.65
NBY Pārnēsājamie Bluetooth Bezvadu Stereo Skaļrunis Skaļruņa Skaņas Sistēmu, Āra Ūdensizturīgs Skaļrunis 10W Mūzikas Surround
€43.07
Nintendo GBA Video Spēļu Kārtridžu Konsoli Kartes Kule Sērijas Eclipse angļu Valodā ASV Versija
€3.96
VFD Displejs Kanāls Vēstuli, Tālvadības pults, Ciparu Pulkstenis Mūzika Līmeņa Indikators FFT Vakuuma Dienasgaismas LED Displayer Spectrym
€42.94