Akumulatoru BQ X5-nomaiņa-SĀKOTNĒJĀ jauda

€11.24
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Akumulatora Kapacitāte(mAh): 1301mAh-1800mAh
  • Izcelsme: ES(Izcelsmes valsts)
  • Kvalitātes Sertifikāciju: ce
  • Oriģināla, vai Ne: Saderīgs

Iepakojumā: -akumulatora

PIEZĪME: Pārbaudiet, vai jūsu termināla veic tas pats akumulators, to pašu modeli.Ja ne, tad tas nebūs saderīgi.Vienā terminālā var ražot ar dažādiem akumulatoru modeļus.

Produkta Informācija, kas Tā ir iekšējā baterija, mēs iesakām, ka, uzstādīšana, šis gabals tiks izdarīts profesionāla, pieredzējusi persona un ar atbalstu video pamācības no interneta.Mums nebūs atbildīgs par jebkuru kaitējumu jūsu ierīce var ciest laikā to apstrādāt. [Attiecas uz kontaktiem ar integrētu bateriju, bet ar ne-noņemams aizmugures vāks, ja ne jūsu gadījumā, brīdinājums nav piemērojams]

Ja postenis ierodas danado tranzītā, lūdzu, sazinieties pēc iespējas ātrāk, pirmajos 3 dienu laikā no saņemšanas, nosūtot fotogrāfijas valsts pants to, ka pārvadātājs var pieprasīt biežumu.

Piegāde:

Visi sūtījumi tiek veikti no Spānijas, lai gan pussalā un Baleāru Salu, Kanāriju Salām, seūtu un Meliļu.Mēs arī kuģis uz pārējo pasauli.

Jūsu pasūtījums tiks izpildīts 1 darba dienas laikā.

Bezmaksas piegāde ietvaros pussalā tiek darīts ar PAQ e-pastu, ar piegādi pie post office.Jums ir 9 dienas, lai uzņemt, lai no ierašanās laika.Tādējādi, mēs garantējam labākās cenas mūsu zemo cenu posteņi, bez iespējām presēšana.Arī, ievērojot Pussalā, jums ir iespēja izvēlēties arī ekspress sūtījumu, kas ir mājās, nāk pareizajā virzienā, lai visprasīgāko klientu.

Uz salas, piemēram, Kanāriju Salām, Seūtu, Baleāru Salas.utt..Mēs nesasniegsim express shipping, mēs vienkārši nosūtīt tos ar sertificētu vēstuli.Aptuvenais ierašanās laiks, lai salas ir 4-10 darba dienu laikā.

Lai nosūtītu jūs no Pussalas, mums ir nepieciešama jūsu ID numuru.Tas ir pasta prasības.Nav kavēšanās, lūdzu, sūtiet īsziņu ar savu ID numuru, vai atstāt to, lai datu iegādes brīdī.

!!!!Brīdinājums!!!Mūsu pasūtījumi nāk gandrīz acumirklī.Tas ir gandrīz neiespējami veikt adresi modifikācija, kaut arī jūs varat nosūtīt mums citu adresi kādu ziņu, vai jūs " ve got nepareizu preci, mūsu prioritāte ir, lai nosūtītu tos, cik ātri vien iespējams, un, lai gan ziņojums sasniedz 2-3 minūtes pēc tam, kad pasūtījumu, Mēs saņēmām, lai lasītu ziņu, ka pāris stundas vēlāk.Ir iespēja mainīt pasūtījumu, lūdzu, sazinieties un izvēlieties kā temats: pieprasījuma izmaiņas, lai, izmantojot ebay lapas, lai Mazāk mēs varam mēģināt filtrs dažas ziņas un prioritātes, lai gan mēs nevaram garantēt, ka mēs varam veikt šādas izmaiņas, sakarā ar augstu vaicājumu skaits/ziņās mēs saņemam katru Dienu.

Preci var iet bez kastē vai ar ļoti vienkāršu iepakojumu, kaut gan tas ir loģiski jaunu, ja tas nav norādīts citādi ad.

Adrese ir pareiza, ja jūs nesaņemat paketi, un pastāstiet mums citu adresi, kas atšķiras no eBay, jums būs jāuzņemas zaudējumu jūsu objektu, lai to nosūtītu atpakaļ jums ir jānosūta mums dokuments, kas apliecina jūsu adresi.Mēs atceramies, ka mums nav jums nosūtīt uz citu adresi, nevis vienu, kas ir ievietots pasūtījuma dati par ebay vai paypal.

ATGRIEŠANĀS

Mēs pieņemam atgriežas mūsu produktiem, ja tie ir labā stāvoklī, tās nav bojātas vai nepareizi izmantots un ir oriģinālajā iepakojumā.Maksimālo laika limitu atgriezt produktu 14 dienu laikā no produkta saņemšanas.

Rezerves daļas pēc garantijas noteikumus piemēro: • Visiem materiāliem ir jāpapildina ar tās oriģinālajā iepakojumā • produktus, kas parāda, kādi simptomi, mala vai nepareiza apiešanās, viņi nebūs uz ko attiecas garantija. • Apiešanās, bojājumus vai nav garantijas zīmogs nozīmē, ka tas tiek automātiski atcelts, ražotājs paredz, ka saņemot daļu, pirms tiek instalēta vai manipulēt, tā ir pārbaudīta, nenoņemot aizsardzības plastmasas vai garantijas uzlīmes.

Ja kāds defekts, bojāto daļu ir jānogādā atpakaļ un plastmasas reāli nav izņemta, zīmogi un uzlīmes nav falsificēti vai ir instalēta nepareizi.

Atgriežas no ekrāniem, kas ir noņemta vai manipulācijas vai uzstādītas, netiek atbalstītas. • Materiālu, konstatēts rūpnīcas defekts tiks salabots vai noklusējuma aizstāj ar jaunu un kuri ir nosūtīti vienam klientam bez maksas. • Materiāls, kas pārspēj testi mūsu tehniskais dienests, un tās rezultāti ir pretrunā ar aprakstu par tās vaina tā tiks nosūtīta atpakaļ, lai klients dēļ iemaksas, un nekādā gadījumā tā tiks izmaksāta.

UZMANĪBU: NAV atgriešanās no ekrāniem, kas ir izņemta no plastmasas, garantijas uzlīmes vai pazīmes malhandling (pēdas līmi, LOCTITE, FLEX saliekti vai neesošu utt.).Ja jūs nepiekrītat šiem nosacījumiem, lūdzu, jautājiet, jums nav nopirkt, jo, ja jūs pērkat, jums būs pieņemt šos nosacījumus.

 

Saistītie Produkti

Akumulatoru Meizu M1 M2 M3 M3S M5 M5S M5C M6, Ņemiet vērā, mini/Pro 5 6 7 Plus Meizy Meilan 5 M15 U10 U20 M611H M611Q M611M BA611
€7.67
3000mah Tālrunis Nomaiņa Akumulatora FX30 Par Motorola Moto X Tīra Edition X Stila Tīra X Stila X+2 XT1570 XT1572 XT1575 + Instrumenti
€10.14
Jauns Oriģināls HOMTOM zoji Z7 Akumulators 3000 mAh, lai HOMTOM zoji Z7 Smart Tālruni
€6.05
Akumulatoru Huawei hb526489eew (gods 9A/y6p) 5000 mAh
€9.70
4000mAh New augstas kvalitātes 466380PLV 466380PVL Akumulatoru ZTE BLADE A610 A610C A610T BA610C BA610T tālruņa akumulatora
€6.67
4500mah akumulators SONY xperia tablet Z3 Kompakts LIS1569ERPC SGP611/SGP612/SGP621 baterijas
€18.66
Jaunu Li3723T42P3h704572 Par ZTE MF91 MF90 4G WIFI Maršrutētāju un Modemu 2300mAh Uzlādējams Batterie noliktavā Li3715T42P3h704572
€11.55