SEXYWG Sports Top Jogas Krekls Darbojas Veste Sieviešu Neoprēna Sauna Shaper Ķermeņa Vidukļa Treneris Tracksuit garām Piedurknēm Jaka Sporta

€23.84
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • sports top Modeļa Numurs: Lady Elpojošs Sporta Jogas Sporta Krekls Karsti Sviedri Sauna Uzvalks Camis SF048
  • Iezīme: Pretvēja
  • Modeļa Numurs: SGSF048
  • Auduma Veids: Broadcloth
  • Sports Top Tips: Sporta Un Izklaides Sporta Joga Joga Bikses
  • Joga krekls Funkcija: HOT SPA,siltuma Sviedri Sauna,svara zudums,vēdera jostas treneris,novājēšanu
  • Sports Top Derīgas Godu: Sieviešu Sporta Yaga Darbojas Fitnesa Treniņu Trenažieru Zāle, Riteņbraukšana Sviedri Yaga Krekls
  • Piedurknes Garums(cm): Bez piedurknēm
  • sports top Izcelsmes Vieta: Shenzhen ,Ķīna ( Mainland )
  • Materiāls: Spandex
  • Sports Top Izmēra: S,M,L,XL,2XL Sporta Darbojas Jogas Krekls Sauna Apakškrekli Ilgi Sleeeve Blūze
  • Zīmola Nosaukums: sexywg
  • sports top funkcija: Elasitc,Mīksta Elpojošs,Quick Dry,Grozāms,Ar Garām Piedurknēm,Super Stretch
  • Sports Top Materiāls: 15% Neilons+15% Spandex + 70% Neoprēna Lateksa ,Super Strecthy Garām Piedurknēm
  • Dzimums: SIEVIETES
  • sporta augšējā Nosaukums: Sieviešu Sporta Darbojas Trenažieru Zāle, Pilates Yaga Krekls Sauna Uzvalks Novājēšanu Blūze
  • Fit: Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
  • Vienuma Tips: Krekli
  • Sporta Veids: Joga
  • Sports Top derīgas Sezona: Pavasara, Vasaras, Rudens,Ziemas, Dāmas,Sievietes,Sieviete,Meitene, Joga Krekls

mūsu veikalā atbalsta DROPSHIPPING un VAIRUMTIRDZNIECĪBAS pakalpojumu

Nevienu rēķinu ,zīmolu ,reklāmas materiāla iepakojumā

Pilnu kompensāciju vai nosūtīt uz problēmu, lai

SEXYWG Sports Top Jogas Krekls Darbojas Veste Sieviešu Neoprēna Sauna Shaper Ķermeņa Vidukļa Treneris Tracksuit garām Piedurknēm Jaka Sporta

1. Ķermeņa Shaper Krekls ir izgatavots no 70% Neoprēna + 15% Poliestera + 15% Neilons , tas ir speciāli, lai treniņu vingrinājums, kas var padarīt jūs sviedri 3 reizes vairāk, kā nekad agrāk, un palīdzēt, lai saplacināt jūsu vēders, zaudēt collas un izkausētu tauku prom.

2. Tas var palīdzēt, lai uzlabotu mikrocirkulāciju, flush toksīnus, palielina sviedru un kaloriju dedzināšanas laikā izmantot, un palīdz mazināt šķidruma, tauku šūnās.

3. Zinātnes dizaina un kompresijas palīdzētu jums pareizu stāju, saplacināt vēdera, stingrs vēders, viduklis, vēders, rokas un pleci, kas ved uz vairāk lieti attēls un vizuāli apdares svara.

4. Valkāt Ķermeņa Shaper Krekls ap māju, kad jūs izmantot, darbojas errands vai iet ārā.Jums būs stingrāku stāju, muguras atbalstu, un svīšana visu dienu.Tas uzreiz liek jums izskatīties slimmer un gludāka līknes.

5. Ķermeņa Shaper' s Kreklu iekšējie slāņi palielinās ķermeņa temperatūra un sviedri, bet tās ārējais slānis ir super absorbējoša, tā, ka jums sviedri uz iekšā un palikt sausa ārpusē.

6. Piemērots BRĪDIS : Šī sieviete Sauna Veat palielināt Vogue Tendences ,modes Maskēties Pelēks ,Racerback ,kamzolis dizains ,tas padarītu jūsu pievilcīgāku .Fit nodarbības, polates, excersize deju, Perfektu, lai Joga, fitness, jebkura veida treniņš, trenažieru zāle, skriešana, riteņbraukšana, kāpšana un daudz vairāk sportam , vai ikdienas lietošanai.

1 gabals Krekls ar garām piedurknēm vai 1 Komplekts Krekls + elsas .

Ja jums ir jebkādas prasības ,piemēram, krāsu vai izmēru problēmas ,lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt ,mēs centīsimies, lai pielāgotos jums ,paldies !!!

IZMĒRI

Izmērs

Viduklis

Krūtis

collas

cm

collas

cm

S

25.6-27.6

65-70

33.5-35.4

85-90

M

27.6-29.9

70-76

35.4-37.4

90-95

L

29.9-32.3

76-82

37.4-39.4

95-100

XL

32.3-34.6

82-88

39.4-41.4

100-105

XXL

34.6-37.0

88-94

41.4-43.4

105-110

XXXL

37.0-39.4

94-100

43.4-45.4

110-115

ja jums ir starp izmērs , es ieteiktu Liela izmēra, lai jūs , paldies !

Piezīme : Manuāla mērīšana ir 2-3cm, jo starpība ,un 1 inch = 2.54 cm

1. Ād jūs kritums piegāde?

mēs varētu sūtīt preces uz savu klientu tieši un nebūs atstāt informāciju par mums.Bet jums vajadzētu atstāt mums, Lūdzu, ņemiet vērā, ka neietver ieņēmumus.Tas ir Piliens Piegāde!un tad mēs pēc jūsu pieprasījuma, lai nosūtītu sūtījumu.

2. Kā var izsekot manu sūtījumu?

Jūs varat izsekot savu sūtījumu šajā tīmekļa vietnē, izmantojot savu izsekošanas numuru: www.17track.net/en ( Kopēts pārlūku, lai atvērtu ).

3. Ko es varu darīt, ja pirkuma aizsardzības laiks ir palicis?

Ja jūsu pirkuma aizsardzības laiks ir palicis, lūdzu, sazinieties ar mums ,pirmkārt, tad mēs varam jums palīdzēt to pagarināt.Lai jūsu gabals tiek aizsargāti ar www.kvauto.lv .

1.Mēs pieņemam Paypal, Darījuma, Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro debetkarti, WebMoney, bankas pārskaitījumu, kredītkarti, un jebkuru jums var maksāt par www.kvauto.lv.

2.Darījuma ir labākais drošu maksājumu par jums.

3.Tas ir maksājums palīdzības centru : http://help.www.kvauto.lv/categories_Payment.html.(Kopēts pārlūku, lai atvērtu)

4.Ja jums ir vēl kādi jautājumi par maksājumu, Justies brīvi sazināties ar mums.

1.Mēs nosūtīsim priekšmetus 3-5 dienu laikā, kad sistēma, kas apstiprina pircēju maksājumu.

2.Mēs atmaksāsim pircējus, ja pircēji atgriešanās priekšmetus, 15 dienu laikā pircēju saņemšanas posteņiem, jebkuru iemeslu dēļ .Tomēr pircējiem ir jābūt atpakaļ nosūtīšanas kravas pārvadājumiem un pārliecinieties, ka preces atpakaļ ir viņu sākotnējiem nosacījumiem.

3.Preces tiek nosūtītas pa www.kvauto.lv Standard Shipping, Ķīna Post Reģistrēta Gaisa Pasts, ePacket, sasniegt lielāko daļu valstīs, kas atrodas 15 līdz 35 bussiness dienas.Piegādes laiks ir atkarīgs no mērķa un citiem faktoriem, tā var ilgt līdz 60 darba dienām.

4.Ja jūs vēlaties saņemt preci ātrāk, lūdzu, sazinieties ar mums jāmaksā papildu kravas, mēs varam piedāvāt jums šādu ātrāk un lētāk veidi piegāde: DHL, EMS, Fedex.Pa šiem veidiem, jūs varat saņemt preci aptuveni 5-7 darba dienu laikā.

Laipni paziņojums: Sakarā ar customes un laika, varbūt dažreiz tas būs kavēšanās kādu laiku, bet mēs pagarināt piegādes laiku, par jums, tāpēc, lūdzu, pagaidiet mazliet vairāk laika pacietīgi.

1.Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.

 

Saistītie Produkti

Japāņu Stila Dzelzs Tējkanna Nekrītots Roku Darbs Retro Priede, Plūmju Ziedu Black Delikātas Dekoratīvās Sadzīves Tēju Izgatavošanas Tējkanna
€38.25
8x10mm 4.0 karātu DF Krāsu Starojošu Samazināt Moissanite Saderināšanās ir laulības Gredzens Cietā Nekustamā 18K Baltā Zelta ar Bumbieru Sagriež Moissanite
€330.33
Auto Nerūsējošā Tērauda Pedāļu Pad Vāks Kia Sorento KX5 K5 Sportage QL par Hyundai Sonata i40 Tucson un Santa Fe Piederumi
€8.21
Smart Skatīties Lādētāju Ticwatch Pro Usb Datu Un Doks Maksas Dock Kabelis, Bluetooth Skatīties Lādētāju Ar 1M Magnētisko Iesūkšanas Vads
€4.62
ApexWay 14,4 V 2200mAh PA5185U L50-B PA5185U-1BRS klēpjdatoru battery Toshiba Satellite C50-B-14D C55-B5200 L55-B5267 PA5186U-1BRS
€12.77
Āra Gāzes Plīts Sadzīves Kasetes Krāsns Portatīvo Pretvēja Cas Hot Pot Savvaļas Grila, Plīts Āra Portatīvām Cepšanas Rīku
€27.24