5VBike Elektriskā Bell USB Uzlādes Velosipēdu Elektronisko Ragu Ūdensizturīgs Āra Velo Piederumi ABS Velosipēdu Zvaniņu Izjādes Iekārtas

€7.61
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Materiāls: ABS
  • Veids: Citi
  • Piliens kuģniecība: Atbalsts
  • Izmērs: See detail
  • Sertifikācija: CN
  • Modeļa Numurs: elektronisko velosipēdu zvaniņu
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Aizzīmju Punktiem: 1、Skaidru Skaņu: skaņas nav pietiekami asas, bet ir skaidrs.Pakāpeniski treble nav kodīgas un virziena emisijas diapazons ir plašāks.

2、Piemērots Stūres: elektroniskās velosipēdu zvans ir saderīga ar visu veidu stūres, to var noteikt uz stūres 2 sekundes.Gumijas gredzenu var regulēt divos posmos, ar stabilu uzstādīšanu, kas ir piemērots dažādu veidu velosipēdiem.

3、Pilnībā noslēgts Dizains: pilnībā noslēgts dizains, nebaidoties no vētras un pilnu trīskāršu aizsardzību dizainu, lai apmierinātu ikdienas lietošanai skarbos apstākļos.

4、Kompakts Bell: skatīties var būt paslēptas iekšpusē stūres, neietekmējot stūres bremžu shift vai citas stiprinājuma darbību.

5、USB Uzlāde: elektroniskās velosipēdu zvans ir USB uzlāde, izmantojot augstas kvalitātes polimēru akumulators.Ar iebūvētu 280mAh litija akumulatoriem un aprīkots ar standarta USB uzlādes Android, elektroniskās velosipēda ragu funkcijas ilgu gaidīšanas laiku 180 dienām un 4000 nepārtraukti zvana uz vienu maksas.

Specifikācijas:

Nosaukums: Elektrisko Velosipēdu Zvaniņu

Zīmols: par TWOOC

Modelis: T-002P

Materiāls: ABS

Svars: aptuveni 40g

Decibels: 100dB

Ieeja: 5V-250mA

Piezīme: Šī elektriskā rags ir viena signālu elektrisko ragu (tikai viena zvana)

Iepakojuma Saraksts:

Velosipēdu, Elektrisko Bell * 1

Gumijas Kabeļu Savienotājs * 1

Uzlādes Kabelis * 1

Instrukcija* 1

Maksājums:

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases tūlīt pēc tam, kad maksāt pasūtījumu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

Sūtījumu:

1. Postenis, kas tiks nosūtīts kā Reģistrēts pasta maisiem no Ķīnas vai ar Kurjeru vai Privāto Līniju.Mēs varam piegādāt izsekošanas skaits.

Postenis mazāk kā 2KG ir bezmaksas piegāde Ķīnas Gaisa Pasta noklusējuma.Ja jums tā ir nepieciešama steidzami, lūdzam izvēlēties citu Express piegādi.

2. Mēs kuģis veic pasūtījumu ar 1-3 darba dienu laikā, pēc maksājuma saņemšanas.Jebkuram produktam, tiks pārbaudīta 100% pirms piegādes.

3. Mēs tikai sūtīt rīkojumi, kas apstiprina adreses.Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu adrese ir pareiza un aktuāla.

4. Lūdzu, ņemiet vērā, ka piegādes laiks var būt ilgāks, ja preces pārbauda muitas.

5. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu un saņemt atpakaļ uz jums Asap.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

Atsauksmes:

 

Saistītie Produkti

PUDCOCO Baby Girl Tracksuit Kapuci sporta Krekls Top Bikses Bikses Apģērbs Apģērbu Komplekti Atbalsts vairumtirdzniecība
€4.42
8 stilus Atdzist Briesmīgs Ellē Whitechapel Kokvilnas Rock Hoodies zīmola ziemas jaka Smago Metālu sporta Krekls rāvējslēdzēju vilnas sudadera
€24.77
Luksusa Pītā Nerūsējošā Tērauda Atvērt Aproces Aproces Vīriešu Un Sieviešu Rotaslietas, Vintage Lotus Stila Ķēdes Saite Sportisku Šarmu Aproces
€4.07
Ir 2021. Ziemas Jaka, Rudens Zēnu Mētelis Žaketes Modes Zēnu Spiderman, Segas Bērniem, Žaketes Virsdrēbes Bērniem Drēbes
€35.10
Vasaras Ikdienas Īsās Bikses Plus Lieluma Sieviete Augsta Vidukļa Laupījumu, Īsās Bikses, Sieviešu Melna Balta Zaudēt Pludmales Sexy Īss
€4.13
3D Printeri Uzlabot Daļas Cr10 Cr10S Paplašinājumu Kabeļu Komplekts Creality Cr-10/Cr-10S Series 3D Printera Daļas
€19.20