1 Gab. Zilā Silikona Matu Uzsver Klp Ar Adatu, Matu Krāsošana Klp Matu Krāsošanas Instrumenti Frizētava, Salons

€5.13
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Modeļa Numurs: /
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

1 Gab. Zilā Silikona Matu Uzsver Klp Ar Adatu, Matu Krāsošana Klp Matu Krāsošanas Instrumenti Frizētava, Salons

Apraksts:

Matu krāsošana vāciņš ir izgatavots no augstas kvalitātes silikona, elastīga un izturīga, mīksta un ērti valkāt.Tas var izturēt augstas temperatūras, der gan skābā un sārmainā matu krāsas, un pēc tam, izmantojot, jūs varat mazgāt to uz nākamo reizi, izmantojot.

Specifikācija:

Krāsa: Zila.

Materiāls: Silikons.

Izmērs: 30 x 25 x 1cm/ 11.81 x 9.84 x 0.39 collas.

Motīvs:

1.Izgatavots no augstas kvalitātes plastmasas, kas ir veidota, lai komfortabli pielāgots.

2.Klp ir labs, matu krāsošana, varat krāsošanas kādu konkrētu matu ar sevi, mazo aprindās vieglāk un vairāk dabas, un jūs izskatās vairāk pievilcīgu un modes.

3.Tur ir mazs aprindās visā klp, jūs varat perforators caur caurumiem ar metāla āķi, apģērba āķi, un pull jūsu matu ar caurumiem.

4.Ideāls instruments, lai palīdzētu jums gye jūsu matiem.Saņemt profesionālu stilu, krāsošana.

Piezīme: cap nav iepriekš iesita, jo katram cilvēkam ir citā vietā, lai krāsu.

Paketē Iekļauts:

1 * Matu Krāsošanas Klp

1 * Āķis

Piezīme:

1. Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas, kas ir norādīts uz bildes.

2. Lūdzu, piedod 1 cm/0.39"-3 cm/1.18" mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

Par mums

Mūsu uzņēmums ir profesionāls pārrobežu e-komercijas uzņēmums ar profesionālu personālu, profesionālo produktu un zīmolu.

Mēs galvenokārt darīt produktu vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība.

piegāde

Veicot pasūtījumu,lūdzu, izvēlieties piegādes metodi .Ja jūs vēlaties, lai kuģis ar Express ,lūdzu, apmaksāt papildu sūtīšanas maksa.Mēs nosūtīsim priekšmetus, 7 dienu laikā no dienas, kad jūs maksājums ir aizpildīts.

Mēs negarantējam piegādi laiku uz visiem starptautiskajiem sūtījumiem atšķirību dēļ muitas ieskaita laiku atsevišķās valstīs,kas var ietekmēt to, cik ātri jūsu produkts ir pārbaudīts.

Mēs ne kompensāciju kuģniecības maksa par atteicās sūtījumiem.

Kompensācija

Mēs darīsim visu iespējamo, lai apkalpotu mūsu klientus labākais, ko mēs varam.

Mēs atmaksāsim, ja jūs atgrieztos vienumus 20 dienu laikā no saņemšanas objektu jebkura iemesla dēļ.Tomēr pircējam ir jāpārliecinās, ka preces atpakaļ ir viņu sākotnējiem nosacījumiem.Ja šīs preces tiek zaudēti vai bojāti, ja tie netiek atgriezti,pircējs ir atbildīgs par šādu kaitējumu vai zaudējumu, un mums nebūs jānodod pircējam pilnu kompensāciju.Pircējam vajadzētu mēģināt iesniegt prasību.

Pircējs ir atbildīgs par kuģniecības maksas, lai atgrieztu preces.

 

Saistītie Produkti

Vfemage Sieviešu Sexy Elegants Off Pleca Savirmot Izlīdzināšanu Bell Piedurknēm Jostas Loku Kokteilis Puse, Kas Aprīkoti Bodycon Zīmuli Apvalks Kleita 369
€8.25
BOBLOV Liels Klipu Par HD66-02 Ķermeņa Kamera HD66-02 Policijas kameras Ilgi Klipu
€16.37
PUDCOCO Baby Girl Tracksuit Kapuci sporta Krekls Top Bikses Bikses Apģērbs Apģērbu Komplekti Atbalsts vairumtirdzniecība
€4.42
4.0 bullet termināļa automašīnas, elektrības vadu savienotāja diametrs 4mm spraudņu komplekts 100sets=400pcs Sieviešu + Vīriešu + Lietā bezmaksas piegāde
€4.96