Seksīga Melnā Lateksa Gari Cimdi ar Baltu Mežģīņu Sievietēm Vīriešiem

€29.72
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Dzimums: unisex lateksa cimdi
  • Vienuma Tips: Cimdi & Pirkstaiņi
  • Cimdi Garums: Opera
  • Nodaļas Nosaukums: Pieaugušie
  • Pasūtījuma: BEZMAKSAS
  • Materiāls: 100% Dabiskais latekss
  • Modeļa Numurs: 201456
  • Modelis Tips: Cietie
  • Biezums: 0.45 mm
  • Stils: Sexy & Club
  • Dizains: Lateksa cimdi

Mīlestība lateksa cimdi !Ļaujiet jums patīk valkājot latekss ir brīnišķīga sajūta !Visi mūsu lateksa apģērbs ir izgatavots no 100% tīra daba lateksa gabals, labu elastību.Nesatur uzpildes materiāls, nebija nekādu ietekmi uz cilvēku veselību un tīrs roku darbs izgriezumu .

Šeit jūs varat atrast dabisko augstākās kvalitātes, bet lēti lateksa cimdi dažādu izmēru, stilu un krāsas, piemēram, melnā lateksa cimdi, zils lateksa cimdi, rozā lateksa cimdi, balti lateksa cimdi, seksīgā lateksa cimdi, caurspīdīga lateksa cimdi, utt.

*Lūdzu, pārliecinieties, lai pārbaudītu mūsu lieluma diagrammu un kā mērīt, ja pasūtījuma.

*Krāsas maināms.

*Ja ir stilu, kas jums patīk, un nav mūsu kolekcijā vēl, lūdzu, e-pastu mums, un mēs gribētu būt priecīgs piedāvāt pasūtījuma pielāgotu pakalpojumu.

Skaista, tīra lateksa melni cimdi ar mežģīnēm dizainu, labu elastību, 100% roku darbs, pēc Pasūtījuma par jums.

Funkcijas:

1. Materiāls: 100% Dabīgā lateksa gabals.

2. Var būt pielāgotiem saskaņā ar izmēru no klienta, Lūdzu, norādiet augstums, krūtis, viduklis, gūžas utt.

3. Var pasūtījuma pielāgot saskaņā ar klienta dizains vai attēlu, piemēram, cosplay.

4. Krāsu izvēles, ar atsauci uz šādu krāsu swatches.

5. Produkta sīkāk, jo zem bildes parādīt.

6. Sandard izmēru tabulā zemāk.

7. Biezums pieejami 0.3 mm, 0,4 mm, 0.45 mm, 0,6 mm, 0.8 mm utt. (nepieciešams pievienot papildus maksu biezāka materiāla)

Melns Sexy Gari Lateksa Cimdi Uzmanību, lūdzu:

1. Attēls izskatās spilgti un spīd,tas ir tāpēc, ka mēs spray balinātāja,produktu, jūs saņemsiet ne izskatās spilgti kā attēlā.Lai spīdēt, mēs iesakām jums izmantot silikona bāzes poļu, piemēram, "Eros Bodyglide" vai "Eros Kulta Mērci Atbalstu".

2. Kā arī dažādas elastības audums, var būt novirze par 3-5cm,lūdzu, ierakstiet savu garumu,svaru un BWH(Krūtis, Viduklis, Gūžas)

3. Krāsu produktiem, var nedaudz atšķirties no attēlos redzams sakarā ar apgaismojumu, fotografēšanas leņķis, dažādu monitoru un utt. 4. Tāpēc, ka mēs apskatīt attēlus no dažādiem datoriem, ekrāniem, var būt nelielas krāsu novirzes.Lūdzu to ņemt vērā, pirms iegādāties.

Ja jūs sniedzat mums, custom izmēri pielāgot no, lūdzu, norādiet, vai tas ir jūsu ķermeņa izmēru vai apģērbu izmēru jums ir nepieciešams.Ja ķermeņa izmēri, mums var samazināties nedaudz, lai kādu stilu, kas ir nepieciešams ādas necaurlaidīgiem sekas.Ja jums ir nepieciešams pasūtījuma pls, lūdzu, ļaujiet man zināt jūsu mērījumiem, kā zemāk:

Pielāgots Pielāgot

Mēs aicinām jūs, lai iegūtu mums jūsu pasākumus un mēs pielāgot speciāli jums.Tur ir tikai papildus maksa, ja jūsu pasākums ir lielāks nekā XXL, mēs maksas nelielu papildus materiālu maksa, plus papildus piegāde.

Ļoti Svarīgi:

* Iegūt citu personu veikt mērījumus, lai jums, kamēr jūs stāvēt pie vieglumu.Lūdzu, nav pasākums sev, jo tas nebūs precīzs visu.

* Ja jums nav pieredze ar to, lūdzu, atrast izmaiņas veikalu, lai to izdarītu.

* Ja jums jau ir lateksa apģērbu un precīzi zināt, pasākuma apģērbu, jūs varētu saņemt mums, ka nevis ķermeņa pasākums, ar piezīmi, tas ir apģērbu izmēru.

* Ja jums mums savu ķermeņa izmēra, lūdzu, ņemiet vērā, mums tas ir ķermeņa lieluma, un vai jūs to vēlaties samazināt 1-2cm, lai padarītu to vairāk ādas necaurlaidīgiem.

Jūsu Pasākums custom pielāgot:

Vai vēlaties mums sarauties 1-2cm?Pls, lūdzu, ļaujiet man zināt jūsu zemāk izmēri:

Rokas apkārtmērs:

Rokas apkārtmērs:

Cimdi garums:

Palmu apkārtmērs:

Piezīmes:

To, Kā Pasākums

Lūk, īss paskaidrojums par to, kā novērtēt sevi.

Krāsu Diagrammas

Zemāk ir saraksts ar visiem krāsu jūs varētu izvēlēties no.Ja tērps nāk ar vairāk nekā 1 krāsu, lūdzu, skaidri norādiet, pie Piezīme lauka izrakstīšanās, kā jūs vēlaties.Lūdzu, ņemiet vērā, ka nelielas krāsu novirzes ir grūti, lai pilnīgi novērstu.

Dabīgā Lateksa Krāsas

Padomi par Iepirkumu:

Katram stils ir melna, sarkana, zila, balta, caurspīdīga un kafijas krāsas par savu izvēli, kā arī citas krāsas zemāk Krāsu izvēli.

Lūdzu, pārbaudiet mūsu lieluma diagrammu pirms izvēlaties standarta izmērs.

Mēs piedāvājam pasūtījuma pasūtījuma, bezmaksas.Lūdzu, sekojiet instrukcijām par to, Kā Pasākums, un dod mums savu izmēru.Tur var būt nelielas izmēru atšķirības, bet mēs pēc jūsu izmēriem stingri pasūtījuma procesu.

Lūdzu, nelietojiet pirkt, ja jums ir alerģija pret lateksu.

Padomi, kā Valkāt:

Centieties, lai izvairītos no skrubis ar nagiem, kad valkāt.Uzvalki ir pielāgoti dabīgā lateksa, tāpēc visas lapiņas lietas var radīt bojājumus.

Nelietojiet pārāk daudz spēka, kad uzvilkt uzvalku.

Tur bieži vien sviedri iekšā pēc valkāt.Jums nav mazgāt katru reizi.Skrubis ar slapjo dvieli pēc tam izplatījās dažu baby pulveris būs labi.

 

Saistītie Produkti

7 Gabals 3/8
€12.29
Jaunas Pārslēdzēju Komplekts Motorizētu Divriteni, Jackshaft Komplekts 66cc 80cc Gāzes Motorizēto Velosipēdu
€56.40
V10.33 XGecu TL866II Plus USB Universālā Programmētājs atbalstu 15000+IC SPI Flash NAND EEPROM MCU labāk nekā TL866CS+2GAB ADAPTERI
€34.68
Melna Sejas Maska Modes Mazgājams Audums Putekļu Masku ar Filtru PM2.5 Maināmiem Atkārtoti Anti Piesārņojuma Pasūtījuma Sejas Maska Muti Vāciņi
€4.33
Ir 2021. Jauns 3 Ātrumu Elektriskā Rotācijas Displejs Stāvēt Spoguļa Vinilplašu Rotaslietas Akumulatora Turētājs
€7.56
Grims Skaistumkopšanas Gredzenu Gaismas Spogulis Ar LED Gaismas 10X Palielināmais Stikls 360 Grādu Rotējoša Smart Switch Grims, Gaismas, Mazs Spogulis
€22.45
Mini USB 2.0 Hub 4 Porti Hub usbFor PC Klēpjdators ar jaudas Portatīvo USB Centrmezglu Ar On/Off Slēdzis USB Sadalītājs Adaptera Kabelis
€4.38