JOYO CM-25 Ģitāra Ietekmi Strāvas Kabeli Sadalītāja Vadu 4 Veidi, kā Daisy Ķēdes DC 9V Ģitāras Efektu Pedāli Ģitārai Piederumi

€4.36
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Veids: Ģitāru Efektu Barošanas Kabelis
  • Modeļa Numurs: JOYO CM-25 Ģitāra Ietekmi Barošanas Kabelis
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Funkcijas:

4 veidi, kā daisy ķēdes kabelis DC 9V ģitāra ietekmi uz energoapgādi.

1 sieviete un 4 vīrieši sveces, var savienot 4 ģitāra ietekmi uz vienu strāvas adapteri.

Misiņa ar niķeļa pārklājumu DC sveces, tīra vara core un augstas kvalitātes PVC melns korpuss, laba siltumvadītspēja.

Liels palīgs ģitāras spēlētājiem.

Specifikācijas:

Krāsa: Melna

Sieviešu Spraudņa Izmērs: 5,5 mm(iekšējais gredzens), 2.1 mm(iekšējā adatu)

Vīriešu Spraudņa Izmērs: 5,5 mm(ārējais diametrs), 2.1 mm(iekšējais diametrs)

Garums: 1320mm(kopējais garums); 330mm(attālums starp 2 sveces)

Iepakojums Saraksts:

1 * Kabelis

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

8. Piegādes Laiks:

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.kvauto.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no www.kvauto.lv!

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

 

Saistītie Produkti

Dahua PFA135 bullet kamera atbalsta Ūdens necaurlaidīgs kabeļu nozarkārbu PFA135 Saderīgu Virsbūves Tips IP DH-IPC-HFW13XX HDCVI DH-HAC-HFW19
€12.39
IZGATAVOTS JAPĀNĀ OLFA 3pcs Magnētisko Touch Nazis TK-3M
€10.70
Augstas QUlity Board Interaktīvās Tāfeles Sistēma SMART 65 Unifi 65w UF65 UF65W Projektoru TUKŠA Lampa P-VIP 200W/0.8 E20.8 Osram
€14.03
Jaunā Degvielas Tvertne Linga Vadu, Virvi Mercedes-Benz A B C E G O R S V X AMG W168 W169 W176 W177 W242 W245 W246 W247 W202 W203
€7.94
Par 2gab LED Auto Laipni, Pieklājīgi un Gara Ēna, Lampas, Durvis, Logo Projektoru Gaismas Mercedes-Benz C-Klases C200 C260 C300 C280
€5.54
Par Seat Ibiza CUPTRA. GADAM FR 2 Altea Acteku Ādas Auto Taustiņu uz Lietu Par Volkswagen Polo 2016 Golf 7 MK7 Tiguan VII Skoda
€9.08
5gab/daudz MK7 MK8 Rūdīta Tērauda Uzgalis Tērauda, kas Izturīgs pret Koroziju, Presēt Pavedienu 1,75 mm 3D Printeri PartsFor Ender3 ID Pro
€10.35