3 collu 7W LED Downlight Apaļš Padziļinājums, Lampas 85.V-265V Led Spuldzes Guļamistaba, Virtuve Iekštelpu LED Spot LED Kustības Sensors Downlight

€6.24
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Modeļa Numurs: led spot
  • Ir Regulējamas,: No
  • Pieteikums: Foajē
  • Barošanas Avots: AC
  • Jaudas Pielaides: 1%
  • Ķermeņa Krāsa: Balts
  • Zīmola Nosaukums: Tomshine
  • Slēdža Tips: Spiedpogu Slēdzi
  • Spriegums: -
  • Sertifikācija: ce
  • Gaismas Avots: led
  • Garantijas laiks: LED Downlight
  • Materiāls: PP/Plastmasas

Funkcijas:

Jutīgs Sensors:

Iebūvēts jutīgu sensoru, tas jūtīgi reaģē uz objektiem, kas ar 6-10M sensors amplitūda, uz augšu līdz 90° sensors leņķi.

Enerģijas taupīšanas Spuldzes:

Enerģijas taupīšanas LED sensor light downlight nodrošina zemsprieguma patēriņu, nodrošina pietiekamu 6000K spilgtumu un lielisku apgaismojumu.

Vairākas Piemērotas Gadījumos:

Šī smart spuldze ir piemērota gan iekštelpu un āra vietām, piemēram, gaitenis, balkons, pagrabs, ateja, garāža, lifts, noliktava, utt.

Saglabāt Savu Drošību Naktī:

Sensora spuldzīte apgaismo ceļu no savas guļamistabas ar ateja, glabāt jūs no bīstama tumšā.

Vienkārša Uzstādīšana:

Skrūvju šīs LED spuldzes uz E26 vai E27 standarta ligzdas un uzstādīšana galiem, viegli un ērti lietot.

Gaismas Kontroles Funkcijas:

Ar gaismas vadības funkciju, kad apkārtējā gaisma ir tumša, spuldzes būs ieslēgts, un nodziest pēc kavējuma par aptuveni 30 sekundes; Kad apkārtējā gaisma ir spilgta, spuldzes nebūs par to.

Integrētas Lampas Ķermeņa Dizains:

Lampas ķermeņa un gaismas avots, kas ir apvienoti kopā.Lampas ķermeņa ir izsmalcinātu, ar plastmasas pārklājumu, ar alumīnija, lai izkliedētu siltumu, un ir stingrs un izturīgs.

Piezīme: strāvas jāizslēdz, pirms ievietošanas vai izņemšanas.

Specifikācijas:

Lampas tips: Spuldzes

Materiāls: PP+PVC

Tips LED: 3030

Staru leņķis: 90 grādi

Gaismas efektivitāte: 80 LM/W

Krāsu temperatūra: 6000K

Chromogenic indekss: >70

Indukcijas Attālums: 6-10M

Ieejas spriegums: AC 85.V-265V 50/60Hz

Skaits LED: 8

Gaismas plūsma (maks.): 500LM

Ieejas strāva: 0.07 A

Nominālā jauda: 7W

Indukcijas režīmā: gaismas kontrole + kustību sensors

Gaismas Kavēšanās Laiks: vairāk par 30 sekundēm.

Vadu garums: 10cm

Krāsa: Balta

Postenis Izmērs: Apm. 10.7 * 10.7 * 5.5 cm / 4.21 * 4.21 * 2.16 jo

Postenis Svars: Apm. 65g / oz 2.29

Iepakojuma Izmērs: Apm. 12 * 12 * 9cm / 4.72 * 4.72 * 3.54 jo

Iepakojuma Svars: Apm. 102g / oz 3.59

Iepakojums Saraksts:

1 * Indukcijas Downlight

1 * Lietotāja Rokasgrāmata (Angļu Valodā)

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

8. Piegādes Laiks:

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.kvauto.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no www.kvauto.lv!

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

 

Saistītie Produkti

Par 2gab LED Auto Laipni, Pieklājīgi un Gara Ēna, Lampas, Durvis, Logo Projektoru Gaismas Mercedes-Benz C-Klases C200 C260 C300 C280
€5.54
JTSIP 1 Rullis Bieza Plašu Pārredzamu Blīvējuma Lentu Express Iepakojuma Zīmogu Kaste Liela Roll Lentes Biroja Piederumi Scotch Tape 5.5 cm
€8.24
KARSTĀ PĀRDOŠANAS!!!Jaunas Ielidošanas Ķirbju Formu Keramikas Sukulentu Puķu Poda Poda Turētājs Bambusa Plaukta Vairumtirdzniecības Dropshipping
€7.00
4.0 bullet termināļa automašīnas, elektrības vadu savienotāja diametrs 4mm spraudņu komplekts 100sets=400pcs Sieviešu + Vīriešu + Lietā bezmaksas piegāde
€4.96
JAUNAS Temperatūras Mērīšanas Smart Aproce Drudzis Uzraudzīt Veselības Fitnesa Tracker EKG Monitora Ūdensizturīgs Sporta Smartwatch Vīrieši Sievietes
€42.51
10pcs 4*17MM Viena Flauta Bitu Karbīda Beigām Dzirnavas Kopums, CNC Router Beigu Dzirnavas Koksnes Griezējs Frēzēšanas, Akrila Griešanai Biti
€17.33
Īpašas Formas Dimanta Krāsošana,DIY Roll Audu Kastes, 5D Puzzle Uzglabāšanas Kaste, Karikatūra Dzīvnieku Animācija Diamond Cross Stitch Dāvanu
€11.15
Augstas Kvalitātes Vēstuli Izdrukāt, Dzeltena Tshirts Vasaras Ērti Liela Izmēra sieviešu T-krekli Preppy Style Black Zīmolu Topi 2020
€13.30