Alumīnija Tuning Dakša Čakra Āmurs Ball Diagnostikas C64-C128 Iekšējā Nervu Sistēmas Testēšana Tuning Dakša Veselības Aprūpes

€13.95
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • DIY Piederumi: ELEKTRISKĀ
  • Modeļa Numurs: meklēšana dakša
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atvērts Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-augstums: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { platums: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; krāsa: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produkts-desc { width: 100%; augstums: 209px; } #apraksts { width: 100%; augstums: 50%; } #detaļas { width: 100%; augstums: 50%; } .ui-box-sadaļa { augstums: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; teksts-enkurs: mantot; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-ķermeņa { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; robežu apakšā: 1px solid black; } #tbspecifics tr { augstums: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Nosaukums: Rydel Seiffer Tuning Dakša (Neurologie Vibrationsgabel)

DIY Piederumi: Elektriskie

Modelis: A73355

Piemērojama: Diabēts; Toksisks nervu dae (ETOH), svinu, smagos metālus); imunoloģiskas neuropathies (AIDP / Gullian Barre, CIDP); B12 trūkums / subakūtu kombinētās deģenerācija; Tabes Dorsalis; (Lūdzu, ņemiet vērā, ka diagnoze neiropātija, vai citus nosacījumus, kas uzskaitīti iepriekš, ir tikai tad, konsultējoties ar kvalificētu speciālistu.)

Korekcijas un Uzstādīšana:

Šī meklēšana dakša rada 2 dažādas vibrāciju:

Vibrācijas C64 Hz ar aizbīdņiem (kā norādīts uz tvaikoņi)

Vibrācijas C128 Hz, bez amortizatoriem

Diviem amortizatoriem jābūt vienā līmenī ar apakšējo malu vērtību zīmes, divas dakšiņas.

Izdevniecības "C64" par amortizatoriem un izdevniecības "C128" par tuning dakša ir viss liecina lietotājam, ja amortizatori ir uzstādīti.

Kā lietot:

1. Lūgt pacientam aizver acis

2. Pacienta pēdu novieto uz līdzenas virsmas vai novieto plakaniski uz krēsla, panākot tuning dakša

3. Vieta tūninga dakša, beigās par kopīgu pacienta lielā pirksta nagu, un vietu, mūsu pirkstu zem pacienta liela pirksta, bet sajūta vibrācijas.

4. Lūgt pacientam pateikt, kad vibrācijas nav jūtamas un lasīt mēroga tūninga dakšu.

5. Ja mērogs ir vairāk nekā equal 5, pacienta vibrācijas ir normāli.

6. Ja mērogs ir mazāks par 5, pacienta vibrācijas ir neparasti.

Garums: apm.26 cm (10.2 collas)

Krāsa: Sudraba

Materiāls: alumīnija sakausējuma

Iepakojuma Saturs:

1 * Tuning Dakša

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Par sadarbības jautājumiem, kas saistīti ar:

Mēs sniegt labu produktu ar labāko cenu,mēs atbalstām Vairumtirdzniecība/Drop Kuģniecības Lai

1. Lai Piliens Kuģniecības pasūtījumu, lūdzu, piezīmi"dropshipping kārtībā" , mēs to prioritāti.

2. Vairumtirdzniecības/Kritums Piegāde pirkumiem, ja jums ir kādas idejas par cenu vai paketi,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš,mēs sniegs jums vislabāko pakalpojumu, lai apmierinātu jūsu prasības.

Par Maksājumu:

Ja jūs apmierināt jebkuru problēmu, kad maksājuma veikšanas, lūdzu, sazinieties ar www.kvauto.lv Klientu Apkalpošanas Centrā ar lūgumu palīdzēt:

Par Sūtījumiem

1.Mēs nosūtīt pasūtījumus ASAP robežās 2-5 dienu laikā(izņemot brīvdienas un svētku dienas), kad jūsu maksājums ir aizpildīts parasti.

2.Lūdzu, uzrakstiet pilnu piegādes adresi, ar pareizu tālruņa numuru un pasta indeksu, it īpaši Krievijas un Baltkrievijas pircēju, lūdzu, apstipriniet savu vārdu un uzvārdu.

3.Mēs piedāvājam gan pēc kuģniecības un izteikt shippings.Lielākajā daļā valstu, pasta piegāde aizņem apmēram 25-35 darba dienas, un, ilgāk, dažās valstīs, piemēram, Brazīlijā, Peru.

Express shipping inlcude DHL, EMS, www.kvauto.lv Premium Kuģniecības un Īpašu Līniju, piemēram, Aramex.Paiet apmēram 7 dienas.(Tā būs kavēšanās ja jūsu valsts satikties ar kādu problēmu,Darbinieku streiku,laika problēma, un tā tālāk.)

Par Pēc-pārdošanas Servisa

Mēs esam uzticami un pārdevējam mums ir profesionāli pēcpārdošanas servisa visām mūsu muitas.Ja ir kāds jautājums par pasūtījumu,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš ,mēs vienmēr šeit, kamēr jums ir laimīgs, atbilde.

Par Atsauksmes

1. Lūdzu, pārbaudiet iepakojuma un objektu, ja jums uzmanīgi, lai pārliecinātos, ka tur nav problēma.

2. Ja jums ir kādas problēmas vai nav pilnībā apmierināts ar savu paketi,lūdzu, nebaidieties, sazinieties ar mums, vispirms, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.Mēs jums atrisināt problēmu, lai apmierinātu tevi.

3. Ja nav problēmu, lūdzu, atstājiet mums 5 zvaigžņu pozitīvas atsauksmes.

 

Saistītie Produkti

Apaļa Alumīnija Lokšņu Materiāla, Ādas Virve Kaklarota Modes Šarmu Sieviešu OLA Punk Stils, kas Piemērots Kāzām un Svētku Dāvanas
€8.24
Kukurūzas Viļņotas Ilgi Zirgaste Sintētisko Hairpiece Wrap Uz Nagiem Zirgaste Sintētisko Matu Klipsis Matu Pagarināšana Hairpiece Poniju Asti
€9.74
HEPA 2gab Gaisa Kondicionēšanas Filtrs PM2.5 Filtra Nomaiņa Filtrs Salona Gaisa Kondicionēšana Filtrs Tesla Model X 3
€19.88
Grims Skaistumkopšanas Gredzenu Gaismas Spogulis Ar LED Gaismas 10X Palielināmais Stikls 360 Grādu Rotējoša Smart Switch Grims, Gaismas, Mazs Spogulis
€22.45
2 Kanālu 1MHz 8MB MINI Nano DSO212 DS212 Profesionālās Portatīvo Digitālo Osciloskopa Digitālo SSO 212 DS 212 + MCX Kombinētās Zonde
€103.82
6 1 Microneedle Derma Rullīšu Komplekts Sejas un Ķermeņa 300/720/1200 Titāna Dermaroller Mikro Adatu Sejas Navi Ādas Kopšanai
€17.21
Kāzu Dabīgo Saldūdens Pērļu Kaklarota, Aproce Komplekts,balts 925 Sudraba Pērle Uzstādīt Jubileju Meitene Labākā Dāvana
€27.25
A3003 Ciparu Multimetrs Pildspalvas Tipa 4000 Metru Skaitu ar Ne Sazinieties ar AC/DC Spriegums, Pretestība, Kapacitāte Hz Testeri Rīks
€9.34