"Eiropa 2020" Radara indukcijas LED garāžas gaismas 60W rūpniecības mājsaimniecības spuldzes E27 / E26 augstas bay lampas, darbnīcas, noliktavas apgaismojuma sensors

€34.16
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Funkcijas: Regulējami trīs lampas garāžas gaismas
  • Pamatnes Tips: E27
  • Barošanas Avots: AC
  • Ir Regulējamas,: Jā
  • Apdare: Matēts Niķelis
  • Autostāvvieta Futbola Laukumā Noliktavā Lampas: LED trilight garāžas gaismas
  • Gaismas Avots: LED Spuldzes
  • Korpusa Materiāls: Alumīnija
  • Instalējiet Stils: Apturēts
  • Konstante /Indukcijas: 6000lm
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • E27/E26 Led High Bay Gaismas: 60W Darbnīcas Griestu Lampas
  • Garantijas laiks: -
  • Modeļa Numurs: Kalnrūpniecības lampa 60w
  • Krāsu Temperatūra:
  • Zīmola Nosaukums: Aimkeeg
  • Kustības aktivizē LED Garāžas Gaismas: NLO Rūpniecības Lampas
  • Indukcijas Attālums:
  • Izmantošana: Profesionālā
  • Ir Spuldzes Iekļauts: Jā
  • Profesionālās Gaismas Tips: Fotografēšanas Apgaismojums
  • Spriegums: 220V
  • Slēdža Tips: Tālvadības Pults
  • Sertifikācija: ROHS

Aizzīmju Punktiem:

1、SUPER SPILGTI GARĀŽAS GAISMAS-- Tā funkcijas LED tehnoloģija ar 144 GAB augstākās kvalitātes diodēm, kas ražo 100 lūmeniem uz vatu,kopā 6000 lūmenu ,CRI80+, lai jūsu garāžu vai darbgalda vislabāko apgaismojuma iespējams.Apgaismot lielus laukumus, garāžas, šķūņi, noliktavas telpas, noliktavas un darbnīcas ar šo lietderība led garāžas gaismas.

2、AUGSTAS JUTĪBAS GARĀŽAS APGAISMOJUMS -- Ar dažiem sensoriem, kas jums ir, lai spriguli jūsu rokās kā muļķis, sadarboties tā, lai tas NOVEDA trilight garāžas gaismas atrisina šo problēmu.Mikroviļņu kustības sensors ir lieliski, daudz labāk nekā standarta IS/Frešneļa sensori .Lai garāžu varētu iedegas, kad jūs braukt naktī, un tas detektors ir lielisks.

3、Deformējami Paredzēti, lampas,3 alumīnija led panelis galvas var deformējami.Tās var salocīt līdz 90 grādiem, plaši 360 grādu izgaismotu jomā atbildīs jūsu vajadzībām.

4、Viegli Uzstādīt un Ļoti Izturīgs, Uzstādīšana ir tikpat viegli, kā sabojāt gaismas spuldzes.Tomēr, tas ir spilgtāka nekā gaismas spuldzes.Premium alumīnija sakausējuma, siltuma izkliedēts, augstas temperatūras izturīgi, nodrošina mūža ilgums ir līdz 50 000 stundām.

5、Jūs pavadīt mazāk laika, enerģijas un naudas par iegādi, glabāšanu, un mainot savu gaismu.Pievienoties mums, jo, saglabājot mūsu planētas.

Produkta specifikācijas:

Spilgtums: 6000lm

Jauda: 60W

Ieejas Sprieguma Diapazons: 85~265 VAC,50/60Hz

Krāsu Temperatūra: 6000K/3000K

Atveidošanas Indekss (CRI): >85

Indukcijas Attālums: 5-10 Metri

Statiskā Laiks: 25 Sekundēm

Slēdžu Pozīcija: Konstanta Gaismas /Indukcijas

Dzīves ilgums: 10 gadi( Dzīves pamatā ir 3 stundas/dienā)

Komplektā ietilpst:

1 x LED Griestu Lampas

1 x Lietotāja Rokasgrāmata

Par Maksājumu

1) www.kvauto.lv atbalsta Vīzu, Boleto, MasterCard, Maestro Debetkartes, Western Union, Webmoney, QIWI un Bankas Pārskaitījumu.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā pēc pasūtīšanas.

3) Ja jūs vēl joprojām nevarat pārbaudīt tūlīt pēc izsoles beigām, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet maksājumu vēlreiz.

Par Sūtījumu

1) Pasaules sūtījumu. (izņemot atsevišķās valstīs un APO / FPO)

2) Pēc tam, kad maksājums ir apstiprināts, pasūtījums tiks apstrādāti laikā. (Pievienot iepirkumu grozam, vai vēlmēm, mēs dodam priekšroku transportēšana.)

3) Saskaņā ar krievijas Post politikas, krievijas pircējiem ir sniegt savu pilno vārdu.

4) Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adresi.Jūsu pasūtījums adrese ir jāsaskan ar jūsu piegādes adresi. (Piezīme: Lūdzu, apstipriniet savu adresi, pirms pasūtījuma.Mēs nevarēsim mainīt adresi pēc tam, kad prece ir piegādāta.)

5) Piegādes, lai lielākā daļa valstu parasti ilgst no 15 līdz 60 dienām.

6) Ja jums vēl nav saņēmis preces, 60 dienu laikā pēc maksājuma veikšanas, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot preču un reaģētu uz jums, cik ātri vien iespējams.

7) transportēšanas laiks, lai brīvdienas (Ziemassvētki, Mēness Jauno Gadu, utt.) var būt ilgāks nekā parasti.Lūdzu, kavēšanās 5-10 dienas.

8) Jūs varat izmantot izsekošanas numuru, lai izsekotu iepakojumā šādā tīmekļa vietnē: www.17track.net/en

Par kalpošanu un Atgriežas

1) Visi e-pasti tiks atbildēts 24 stundu laikā.Ja jums ir kādi jautājumi par paku piegāde vai produktiem, lūdzu, sazinieties ar mums pirmo reizi.

2) Jūs ar mums sazināties, 7 dienu laikā no tās saņemšanas dienas.Ja jūs šo pašu preci par vairāk nekā 7 dienām, tiks uzskatīts, ka ir izmantot objektu, un mums nebūs kompensācija vai aizvietot jums.

3) Visiem izstrādājumiem ir garantija uz vienu gadu.

4)Visi produkti ir Dropshipping un vairumtirdzniecības。, jūs varat sazināties ar mums pa e-pastu ([email protected]) vai WeChat ID: Aimkeeg, whatsapp (+8613766238520).

Par Atgriezenisko saiti un Atlīdzības

1) Jūsu apmierinātību un atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Ja esat apmierināts ar preci, lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes (5 zvaigznes ), mums būs darīt to pašu jums.paldies ļoti daudz !

2) gadījumā, Ja neesat apmierināts ar preci, lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums un nosūtīt ziņu, tad atstāj negatīvas atsauksmes vai jebkuru strīdu ar www.kvauto.lv.Mēs vienmēr darām visu iespējamo, lai atrisinātu problēmu, un saņemt savu apmierinātības.

3) Ja jūs dalīties ar mūsu produktu saite uz SNS, Youtube, Instagram vai Facebook, mēs piedāvājam dāvanu vai atlaidi par savu nākamo pasūtījumu.

 

Saistītie Produkti

1 Pāris 4inch Ūdensizturīgs Jūras Lodziņā Skaļruņi lieljaudas Virsmas Mount Āra Skaļrunis Laivu UTV LTV Golfa mašīna Automašīna Motocikls
€51.92
Gultas Baldahīns
€47.77
GESEW Nerūsējošā Tērauda Birste Mašīna Skrāpējas Un Mopping Integrētu Puses Push Magic Mop Slotu Mājas Tīrīšanas Rīki Aksesuāri
€32.60
Double Din Fascijas par Buick Excelle Chevrolet Lacetti Nubira Optra Aveo Auto DVD/CD Radio, Stereo Panelis Rāmis Adapteri Montāžas Komplekts
€5.11
4 Gab. Komplekts Atkārtoti Groove Kaligrāfijas Copybook Angļu Italic Rokraksta Groove Mācību Pildspalvu Atkārtotas Uzpildes Flakoni Turiet Instrumentu Kopumu, Lai Mazulis
€19.32
Nerūsējošā Tērauda Rotācijas Rokasgrāmata Olu Putotājs Radošo Rīkoties Noslaucīt Maisītājs Virtuves Kratītājā Gatavošanas Sīkrīku Olu Blenderī Maisot Rīks
€25.11
Pieņems viduklis liecina, plānas, tumšas krāsu drukas tinte kleita funkciju vēja atjaunot senās paražas, PU ādas veste
€14.03
500g Pērļu Pulveris Pigmenta Acu ēnas, Nagu lakas Vizlas Spīdums Perlamutra Pulveris Kosmētikas Flash Putekļu Krāsu Pigmenta Ziepes
€20.37