Ir 2021. INS Tautas Purpura Rozā Robežu Lietu Vāku iPhone 12 12min 12Pro 12ProMax 11 11PROMAX 11PRO 7 8 7Plus 8Plus X XS XR

€4.28
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Funkcijas: mīksto gadījumā
  • Materiāls: Augstas Kvalitātes TPU+GAB
  • Zīmola Nosaukums: ONEVAN
  • Biezums: 1.2 mm
  • Veids: Puse-ietin Gadījumā
  • Dizains: Caurspīdīga
  • Saderīgu Zīmols: Apple iphone
  • Rūpnīcas: Jā ,atbalstu piliens kuģa un vairumtirdzniecības
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Saderīgu iPhone Modelis: iPhone12 Pro Max

Cienījamie Klienti, 1 .Kad jūs izvēlaties Bezmaksas Piegāde,tas nevar izsekot pēc to paku pa kreisi Ķīnas(no uzskaites),ja nevar pieņemt to , lūdzu, izvēlaties citu nosūtīšanas veidu, kas var izsekot. 2.Lūdzu, ierakstiet savu kontaktinformāciju un adresi pasūtījumu,tādēļ, lai neradītu preces trūkst. 3.Krievijas draugi, Lūdzu, atstāt savu VĀRDU, uzvārdu un Detalizētu Adresi.

Piegāde

1. Mēs kuģis visu paku 5 dienu laikā, pēc maksājuma saņemšanas nodrošināt visu veidu nosūtīšanas metodi.Ja jūs vēlaties, lai precizētu piegādes metodi, lūdzu, pievērsiet kuģniecības izmaksas.Zemāk ir aplēse piegādes ātrumu, jūsu zināšanai.Paldies!

2.Ja jūsu pasūtījuma izmaksas pārsniedz ASV $200, Mēs sniegs jums bezmaksas DHL vai FedEx kuģu satiksmi.(attālā valstī pieprasījuma US $230)

Piegāde Veids, Piegādes Laika Uzskaites Lapā Pēc Gaisa Pasta 10-60 dienas www.17track.net/en/ www.kvauto.lv Standarta Kuģniecības 7-30 dienām www.17track.net/en/ Singapūra Pēc 15-45 dienu laikā www.17track.net/en/ EMS 5-15 dienas www.ems.com.cn DHL 3-8 dienas www.dhl.com FedEx 3-8 dienas www.fedex.com Aramex 3-8 dienas www.aramex.com UPS 3-8 dienas www.ups.com piegādes ātrums tikai atsauces, dažkārt tiks aizkavēta par svētkiem, festivāliem, slikti laika apstākļi, muitas, Utt.Post Gaisa Pastu uz Dienvidamerikas valstīm var notikt ilgāk nekā 60 dienas.Izteikt parasti ir muitas nodokļu jautājumiem, tādā gadījumā, lūdzu, sadarbojas ar muitu, lai maksā nodokļus.

Kompensācija

1. Ja jūs saņemsiet bojātu produktu, lūdzu, sazinieties ar mums nekavējoties, lai nomaiņa vai remonts.Ja rezerves nav pieejams, tad pilnu atmaksu tiks emitēti ar sākotnējo maksājumu metodi. 2. Lai iegūtu vairāk informācijas, lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas komanda.

Atsauksmes

Jūsu atbalsts un uzticība ir vislielākais stimuls asv: 1. Ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumu, lūdzu, lūdzu, ņemt minūti, lai atstāt pozitīvu atgriezenisko saiti ar 5 zvaigznēm, mēs labprāt darīt to pašu jums. 2. Lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, lai iegūtu labāku risinājumu, pirms jūs atstāt uz neitrālu vai negatīvu atgriezenisko saiti, mēs centīsimies mūsu labāko, lai nodrošinātu jums vislabāko pakalpojumu.

 

Saistītie Produkti

10 Gab. Metāla Dimanta Urbšanas Flīzes Urbis Keramikas Izurbtu Caurumu Redzēju Urbis Stikla Keramikas, Porcelāna, 8~50mm
€4.07
4gab/daudz 6.3 cm Baby Soft Tenisa Putas PU Anti Stress Izspiest Bumbas, Āra Sporta Spēles, Rotaļlietas Bērniem, Bērnu
€3.87
304 nerūsējošā tērauda nūdeles zvejas colander nūdeles zvejas viršanas pikantu nūdeles daudzfunkcionāls nūdeles zvejas
€14.25
Leņķa 96 1GB S20R-MVUNR16 S25S-MVUNR16 S32T-MVUNR16 S40T-MVUNR16 MVUNL16 20mm 25mm 32mm 40mm CNC virpa rīki
€15.22
Auto Optiskās Šķiedras Līnijai Apiet Vīriešu & Sieviešu Adapteri Auto Diagnostikas Kabeli Instruments Vadu Universālā Audi BMW Porsche Mercedes-Benz
€18.50
Pro Velosipēdu Bāzes Slānis Sieviešu Ziemas Vilnas Velosipēdu Apģērbu Mtb Seksīga Apakšveļa Komplekts Seksīga Dāmas Apģērbs Ilgi Johns Skinsuit
€43.53
Bezmaksas Piegāde 10 gab. Banāns pilnībā Izšūti plāksteri dzelzs par Motīvu šūt uz Augļu Aplikācijas DIY piederumu BX
€5.11