PETJC Automātiskā Saprātīga Lielo Kaķu Pakaiši Kastē Pilnībā Slēgta Ekskrementi Mašīna Splashproof Bedpan Tualetes pašattīrīšanās Kaķu Smilšu

€621.72
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Iezīme: Pilnīgi Slēgts
  • Modeļa Numurs: Kaķu Pakaiši Kastē
  • Materiāls: Plastmasas
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Izturīga veidot; kaķu pakaiši kastē ir izgatavots no videi draudzīga PP sveķi.Uz noņemamās daļas ir būvēts, lai pēdējā.Plašā bāze piedāvā maksimālu stabilitāti un drošu ekspluatāciju.Uzlabotā konstrukcija padara lodziņā ūdensizturīgs.

Viegli lietot; smilšu baseina funkcijas, automātiskās darbības veidiem, kas veic darbu pie jūsu rokās.Bez piepūles noņemt atkritumus un tīrīt noņemamās daļas, kad jums ir nepieciešams.Bez tehniskās prasmes, kas nepieciešamas.

Masveida izmēru; lielu 67L lieluma kastē piemērota kaķiem, jebkādu izmēru līdz 10kg.Jūsu kaķis ir pārliecināti, komforts iet par savu biznesu.Kāju nepilnības efektīvi saskaņot kaķi' 5mm pirksta atvērums.

Drošību; kaķis box funkcijas anti bite kabeļi tualetē.Tā gliemene lapas struktūra nav pakļauta caurumu un novērš kaķis traucēšanas.Atpakaļ no miskastes pazemina, lai izvairītos no attīšanas pogu.

Automātiski; box funkcijas automātiska lāpstiņa ērtai netīrumu noņemšanas.Klusums jaunināšanas iespējas un pielāgotu svaru displeja iespējas padara to viegli, lai uzraudzītu kastes " statusu.Automātiskā pašattīrīšanās mehānismu, uzlabot tehnisko apkopi Jums nav nepieciešams, lai izmantot lāpstu pārvērst to vairāk, ietaupot vērtīgo laiku.Ifully auto tīrīšanas pakaišu kaste ir ērti, lai jūs varētu tīrīt kaķa ekskrementos.Tā var automātiski atbrīvojas no atkritumiem, lai jūs

Kaķi ir noslēpumains radības, bez pareiza metiena kontroles pieredzi, turot kaķi var kļūt skābu ātri.Automātiskā self -clean kaķu pakaiši kastē dod jums precīzu metienu kontroles un uztur svaigā smarža jūsu mājās.

Automātiskā 4-punktu Smaguma Indukcijas iebūvēts Toshiba mikroshēmu piedāvā minimālais svars uztveri 0.001 kg.Kaķu pakaiši kastē nāk ar muguras apakšējo izcilnis, kas novērš jebkādu attīšanas pogu.Tā gliemene struktūru, novērš jebkādu kaķis ievārījumu.Apaļā pakaiši kastē ir svara rādītājs apakšā, lai sekotu lodziņā spēju.

Tās noņemams smilšu noplūdes pedāli tur smilšu vietā.Futūristisks dizains automātiskā smilšu ātri reaģē uz mājdzīvnieku uzvedību.Viena noklikšķiniet uz manuāli/miega režīma slēdzis ļauj jums kontrolēt savu darbību.Viegli nospiežot clean poga nosaka to, lai tīrīšanas režīmā.Mašīna griežas, lai attīrītu un grupas atkritumi.Ilgi nospiežot komplekti sandbox, lai miega režīmā 10hrs.

Tās atdalītas konstrukcija padara mājdzīvnieku pakaiši kastē ūdensizturīgs līdz pat lejup.Tās noņemamās daļas padara to viegli salikt/izjaukt un tīrīt.Smilšu klāt, strādā perfekti un neatstās nekādus traipus.

Robusts un izturīgs dizains ļauj smiltis baseina maksimālu stabilitāti ekspluatācijas laikā.Kaķis smilšu nāk viegli tīrīt un uzturēt materiāliem garantēta ilgi.Aizstāt izmantot kaķu smiltis ar svaigu viena tualetē.Veikt miskastes aiz kastes un likt to atsavināt soma.Savienojiet strāvas padeves un uzstādītu metiena lodziņu, lai gaidīšanas režīmā.

Kaķu pakaiši kastē automātiski sajūtas, kad kaķis ienāk un iziet to un parāda svara uz ekrāna.Trīsdesmit sekundes pēc tam, kad kaķis izejas sandbox, un tā uzreiz sāk automātiskā tīrīšana.Kaķis kastē, kas rotē divas reizes, lai attīrītu ekskrementus.Pieņemsim, ka kaķis ienāk laikā, tīrīšanas operāciju, pakaiši kastē tiek automātiski pārtraukta, tīrīšanas līdz brīdim, kad tā atstāj.

Specifikācijas:

Materiāls: automobiļu klases videi draudzīga antibakteriālas PP sveķi

Krāsa: Balta

Izmērs: 24 x 20 x 23inch

Svars: 28lbs

 

Saistītie Produkti

Usb 4 Portu Usb 2.0 Kvm Switch Box + 4 Kvm Kabeļi Klaviatūras Monitora Vga Svga Pc Klēpjdatoru Tastatūru, Peli, Printeri,
€21.33
Koka Māju Kamanas Koka Adventes Kalendārs Atpakaļskaitīšanas Ziemassvētku Dekori 24 Atvilktnes ar LED Gaismas
€26.04
Liooil Seksīgu Augsta Vidukļa Uzliesmojums Džinsi Ar Caurumiem Kabatās Ir 2021. Streetwear Plus Lieluma Sievietēm Bikses Bell Dibeni Skinny Džinsa Bikses
€20.85
2021. gada Pavasarī Baby Meitenes Saģērbt Princese Kleitas Rudens Ziemas Karikatūra Leopard Džemperis Kleitu par Meiteni, Bērnu Kleitas, Bērnu Drēbes
€14.53
10Pcs LM2596 Sprieguma Regulators DC-DC Regulējams Jaudas Solis uz Leju Valdes Buck Pārveidotāja Moduli 3.2 V-40V 1.25 V-35V Diy Komplektu
€6.32