LAN Ethernet Adapteri, Lai UGUNS TV 3, Vai PIETURĒTIES GEN 2 Vai 2 Pieturas Buferis Plug And Play Samazināt WiFi Joslas platums

€4.53
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Produkti Statusu: Sastāvs
  • Modeļa Numurs: /
  • Iepakojums: Jā
  • Veids: Modema Kabeli

LAN Ethernet Adapteri, Lai UGUNS TV 3, Vai PIETURĒTIES GEN 2 Vai 2 Pieturas Buferis Plug And Play Samazināt WiFi Joslas platums

Aizzīmju Punktiem: 1、USB Adapteris (iekļauts komplektācijā) dod jums USB ports, ar kuru jāizveido savienojums, un pēc tam uz LAN Ethernet Adapteris ļauj jums, lai Interneta savienojums kabelis ar TV stick.

2、Bezvadu internets ir lēns un izmanto daudz joslas platumu, kas ir iemesls, kāpēc cilvēki cīnās ar raidošo plašsaziņas līdzekļiem.Jums ir nepieciešams, ierīce, kas var apturēt buferis.

3、Ja vairāk nekā viena persona izmanto savu WiFi, vai, ja izmantojat mobilo tālruni, tas samazinās WiFi joslas, un šī ierīce būs saglabāt savu tīklu no došanās ārā.

4、Katra vienība ir testēts uz jaunāko uguns stieņi, lai nodrošinātu saderību.

5、Plug and play uzstādīšanas ar automātisko savienojumi - Ne konfigurācijas nepieciešams.

Apraksts:

1.Ethernet adapteri, lai uguns stick vai uguns tv 3

2.Nav savietojams 1st Gen Nūjas

3.Jūsu interneta pieslēguma jūsu 2. Paaudzes Uguns Stick

4.Ja jūs neesat pārliecināts, kāda paaudzes, jums var būt apskatīt apakšā sarakstā.

5.Tas ir must ir piederums, ja jums ir jebkāda veida satura ielāde vai straumēšanas problēmas.

6.Samazināt Buferizācijas, atpaliek, un lielākā daļa interneta straumēšanas problēmas.

7.Bezvadu internets ir lēns un izmanto lielu joslas platumu, kas ir iemesls, kāpēc cilvēki cīnās ar straumēšanas.

8.Ja vairāki cilvēki ir, izmantojot savu WiFi vai pat, ja jums izmantot jūsu tālruni, jums ir samazināt jums wi-fi joslas platums.

9.Katra vienība ir testēts uz jaunāko uguns nūju, lai pārliecinātos, ka tās saderīgi.

10.USB adapteris (iekļauts komplektācijā) dod jums USB portu, lai izveidotu savienojumu, pēc tam uz LAN Ethernet Adapteris sniedz jums iespēju, lai cieto stiepļu jūsu interneta stick.

11.Plug and play uzstādīšanas ar auto savienojumu - Nav nepieciešams, lai konfigurētu iestatījumus.

Saraksts:

1 x USB 2.0, lai RJ45 Adapteri

1 x USB 2.0, 2X, Mirco USB kabelis

Maksājumu metodes:

Jūs varat veikt apmaksu izmantojot jebkuru no metodēm, kas iepriekš un pls norēķināties 3 dienu laikā pēc jūsu pasūtījuma.

Jūsu maksājums tiks pārbaudīti ar www.kvauto.lv 24 stundu laikā, un mēs apstrādāsim jūsu pasūtījumu, kad tas ir pabeigts.

Ja jūsu pasūtījums ir slēgts sakarā ar drošības apsvērumu dēļ, jums būs nepieciešams iesniegt prasību, lai www.kvauto.lv.Kompensāciju, ko izraisa pasūtījumu atcelšana, kompensācijas vienošanās vai starpniecības tiks apstrādāti uzreiz un parasti ilgst aptuveni 7-10 darba dienas, lai sasniegtu savu kontu.

Kuģniecības un iepakojums: Visi vienumi tiks pārbaudīta un labi iepakotas, pirms nosūtīšanas.Pasūtījumiem tiks nosūtīts robežās 2-5 darba dienu laikā, pēc maksājuma pabeigšanas.

Svars paku pa parasto pastu, ir tikai 2kg.Mēs nosūtīsim atsevišķi, ja svars ir virs 2kg.Parasti tas aizņem apmēram 15 - 60 dienām un varētu būt nedaudz ilgāks laiks, lai kādu attālās zonas.Jūs varat izvēlēties ātra piegāde metodi, ja jūs vēlaties saņemt paku ātrāk, un lai tas jums būs nepieciešams maksāt kuģniecības maksas.

Vēlreiz un kompensācijas:

Mums būs vēlreiz vai kompensāciju, ja sūtījums pazūd, bojāts transportēšanas laikā vai saņemt

nepareizu preci.Lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums un mēs būsim priecīgi jums palīdzēt.

Atsauksmes: Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, atstājiet mums pozitīvu atsauksmju, mums būs ļoti appreciated.

Ja ir kaut kas nepareizi, lūdzu, sazinieties ar mums pirmais, pirms jūs atstāt atsauksmes un mēs centīsimies mūsu labāko, lai palīdzētu jums, kamēr viss ir labi.

 

Saistītie Produkti

FUJISTAR GOLF GTD GT-01 kalts oglekļa tērauds golfa dzelzs galvas #4-#P(7pcs/komplekts)
€288.96
Sievietes, Meitenes Gudrs Koraļļu Samta priekšgala mezgls Elastīgs Galvassegu Mīksto Ērti Mazgāt Seju Vanna Hairbands Foto Prop Matu Aksesuāri
€3.57
2.2 mm-4.1 mm, 5 gab 80cm makšķeri Padoms Rezerves Sekcijas Taivāna makšķeri Pilna Izmēra Cieto Dobi Oglekļa Stienis Piederumi Izturīga
€23.12
12
€28.82
3000mah Tālrunis Nomaiņa Akumulatora FX30 Par Motorola Moto X Tīra Edition X Stila Tīra X Stila X+2 XT1570 XT1572 XT1575 + Instrumenti
€10.14