4gab/ Liellopu un aitu īpašu apdari multi-specifikācija piena apdari kausa pārtikas kvalitātes gumijas kameras slaukšanas iekārtu piederumi

€13.21
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Zīmola Nosaukums: liels saimniecība
  • Lauksaimniecības Dzīvnieku Tips: Liellopi
  • Veids: Lauksaimniecības Dzīvnieki
  • Materiāls: Plastmasas
  • Modeļa Numurs: GFYJ0082

Produkta nosaukums:

4gab/ Liellopu un aitu īpašu apdari multi-specifikācija piena apdari kausa pārtikas kvalitātes gumijas kameras slaukšanas

mašīnu piederumi

Produktu ieviešanu:

Īpašas valkā slaukšanas salons un mobilo slaukšanas iekārtu, var būt aprīkots ar dažādiem

specifikācijas un modeļus, kas saskaņā ar dažādiem piena produktiem.

Funkcijas:

1. Bezšuvju docking

2. Netoksisks un nekaitīgs

3. atteikuma noplūdes.

4. mīksta un izturīga

1. Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2. Apmaksa jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3. Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.kvauto.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

1.Mēs pārdodam kvalitatīvu produktu!Mums ir stingri pārbaudes, pirms jūs sūtīt uz jūs,tāpēc, lūdzu, esiet droši iegādāties. 2.Ja jūs neesat pārliecināta, kad esat saņēmuši jūsu preces,lūdzu, nogādājiet to atpakaļ 14 darba dienu laikā vai atl,lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jums to atdot. 3.Ja preces ar trūkumiem 1 mēneša laikā,mēs nosūtīsim jums jaunu bez papildus maksas,vai piedāvāt kompensāciju pēc tam, kad esam saņēmuši preces ar trūkumiem. 4.Mēs apsolām pilnu kompensāciju vai apvainoties, ja pakete tika apstiprināts zaudēja. 5.Mēs piedāvājam vairumtirdzniecības,drop-shipping,angent iepirkumu.

Ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu,lūdzu, atstājiet mums pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigžņu pēc apstiprinātu jūsu uzņemšanu,mēs jums 5 zvaigžņu,pārāk.Mums ir nepieciešams jūsu atbalsts un iet darīt vairāk, labāk,5 zvaigznes ir lielākais slavēt mūsu veikalā,liels Paldies!

 

Saistītie Produkti

Garas Mini Magnētisko Lādētāja Jauda Banka Micro USB Type C 2600mAh Portable Akumulatora Lādētājs 3 in1 Mobilo Telefonu Lādētāju Magetic
€37.16
Ūdensizturīgs UV Aizsardzību, Jumta Segums, Jumta Terases Dārzu Restorāns Vairogs Konsoles Oxford Audums Saulessargs Lietus Pārsegs
€3.63
30x10x12mm Rullīšu 2 GAB 1.6-2.0 mm V Rievu 76ZY-02AV Mig Stieples Padevējs Motora Barošanai Mašīna
€9.91
3 pāri Skeitborda Sienas Pakaramais Sienas Plaukts Longboard Sienas Stiprinājums
€14.97
24
€76.39
Marķējums Kontūras un Scriber, HONGDUI, Kokapstrāde
€18.83
Kāzu Paģiras Komplektu Somas 4
€5.48