3pcs PEINEILI Vīriešu Delay Spray Novērstu Priekšlaicīgu Sēkla + Indijas dievs Naftas big penis tabletes + Dzimumlocekļa Paplašināšanās Spēcīgs Cilvēks Krējums

€9.29
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Nosaukums: PEINEILI lielums ārsts,VISLABĀK vannas palīgs
  • seksa rotaļlietas vīriešiem locekļa palielinātāju, noteikti: peineili seksa krēms delay spray vīriešiem
  • Dzimumlocekļa Paplašināšanās eļļa: erekcija delay spray dzimumlocekļa paplašināšanās eļļa
  • Penis enlargement cream: Dzimumlocekļa pagarināšana
  • Modeļa Numurs: Dzimumlocekļa lielu izaugsmes
  • liels penis dzimumlocekļa sūknis dzimumlocekļa paplašināšanās: seksa produkti vīriešu dzimumlocekļa extender vadītājs
  • Neķītrs Attēlu: No
  • xxl krēms proextender dzimumlocekļa nestuvēm: Dzimumlocekļa liela pieauguma ,dzimuma kavēšanās ,dick hard spēcīgāka
  • Seksuāli Divdomīgs: No
  • Zīmola Nosaukums: Okeny s
  • Vienuma Tips: Sūkņi & Palielinātāji
  • Materiāls: 100% dabīgā augu ekstrakti
  • dzimumlocekļa priekšlaicīga ejakulācija: palielināt dzimumlocekļa spray dzimumlocekļa erekciju atbalsta ierīces
  • Izmērs: 15ml+50ml+10ml

modname=ckeditor 3pcs PEINEILI Vīriešu Delay Spray Novērstu Priekšlaicīgu Sēkla + Indijas dievs Naftas big penis tabletes + Dzimumlocekļa Paplašināšanās Spēcīgs Cilvēks Krējums

Apraksts

Svētlaimīgs & laimīgu laulības dzīvi, paturiet prātā, stresa, labu veselību un atdzesē dzīves stilu.Bet sakarā ar garīgās spiedienu ,smago spriedzi un traucējumi no ikdienas rutīnas cilvēka zaudēt sparu, vitalitāte, rezultāti ir, ka to orgānu kļūst ļengana , loose un vājš.

Saandhha Naftas patentu Dzimumlocekļa Masāžas Eļļa ar 100% droši Ajūrvēdas Sagatavošana sajaukta ar ēterisko noslēpums aphrodisiac garšaugi piemērots ārstēšanai Dzimumlocekļa erekciju problēmu.Saandhha Eļļa ir īsta Dzimumlocekļa masāžas eļļa Ilgāk, Spēcīgāku un Grūtāk Erekcija.

Saandhha Eļļa ir veidots, lai tieši slodze (uz/estrogēnu prekursoru), E Vitamīns un citi ārstniecības augi uz dzimumlocekļa audiem un šūnām.Tas palīdzēs atjaunot neiro-arteriālā sinapsēs, šūnu reģenerācija.

Ajūrvēdas augi, kas ir ticis atklāts iestāde smadzenes un neiroendokrīnās darbībām, kas var parādīt, ir ārkārtīgi noderīgi un atvieglot sāpes no dzimumlocekļa līkumu.Augu sastāvdaļas Saandhha Eļļa piemīt terapeitisko pārākumu par ievainoti.Saandhha Eļļa (Dzimumlocekļa masāžas Eļļa) būs atbalsts atjauno fedings šūnu porains audu.

Saandhha Eļļa iedarbojas uz vietas bojātas ādas, un arī iekšējais slānis, kā arī ādas apakšgrupu kārtu.Ādas sub slānis ir pieblīvēts ar kapilāru un vēnu.Saandhha Eļļa darbojas par šo slāni uz ādas no ārpuses, kā tas izpaužas uzsūcas.Dzimumlocekļa poraina struktūra audi novērst Saandhha Eļļa no pīrsings uz core no diviem dzimumlocekļa cilindri.Tas padara grūtāk erekcija, lai Saandhha Naftas nokļūt core dzimumlocekļa cilindri.Brīvo dobu telpas atrodas poraina audus, ir traucējums, ķīmiskās difūzijas (izplatība), lai Saandhha Eļļu.Būtiski uzpildes poraina audus ar asins ļaus Saandhha Eļļu sastāvdaļas, lai izkliedētu uz galveno par ārstniecisko darbību un atjaunošanos.

Compositon:

Izmanto un Priekšrocības

Sanda eļļa palīdz zemāk vīriešu seksuālo traucējumu:

* Erektilās Disfunkcijas un dod grūtāk erekcija.

* Priekšlaicīga Ejakulācija

* Impotency un nervu problēmas dzimumakta laikā.

Virzienā, lai izmantotu:

Paiet 5-10 pilienus Eļļas un masāžas par dzimumlocekļa jomā pusstundu pirms dzimumakta.Masāža tas ir 4 līdz 5 minūtes, mēneša laikā, un jums būs grūtāk erekcija, un spēku, lai apmierinātu savu partneri.

Blakusparādības:

Sanda eļļa nav nekādas blakusparādības, ja lieto pareizi un ar labo devu eļļas piemērošanu.Tas ir droši izmantot ājurvēdas ārstēšana, kas uzlabo vīrieša dzimumlocekļa, lai labāk dzimumakta laikā.

Uzmanību: neattiecas uz sanda eļļa uz atvērto pusi vai iegriezumi sānu orgānu.

Iepakojuma Izmērs: 15ml.

Piezīme: pirms lietošanas kārtīgi Sakratīt.

Derīguma termiņš: 3 gadi no izgatavošanas.

Piegādes Adresi Atgādināt

Mēs Varam nosūtīt savu objektus visā pasaulē zviedrijas ziņu gaisa pasts , honkongā post, PostNL,USPS,EMS,DHL vai,Amerex ect.

1,Lūdzu, Pārliecinieties, Ka Jūsu Adresi/Nosaukumu/Kontakta Tālrunis Ir Pareizi,,,

Mainīt Adresi Pēc Zemes Gabala Pa Kreisi Rūpnīcas Radīs Papildu Naudu, Vairāk, Ja To Piegādā.

Piegāde ir failled ar nepilnīgu adresi informāciju no pircēju vai nodot atpakaļ klientu nebiju mājās, vai arī noraidīja zemes gabali. pircējs maksās $3 un atpakaļ zemes gabali.mēs daļēju atmaksu pasūtījuma summas. 2,Pasūtījuma Nodokļu, Tas ir atkarīgs no dažādiem valsts muitas politiku un būtu, ko maksā pircējs, jūs varētu atstāt mums ziņu par vērtību, ko vēlaties, lai mēs rakstītu, ja pasūtījuma.Parasti mēs rakstīt $5 ,rakstīt ar zemu vērtību, tikai palīdzēt jums izvairīties no muitas nodokļa, kā iespējams, kā mēs varam, mēs nevaram solīt, tas būs 100% iet cauri.jums vajadzētu zināt, pirms maksājumu.

Par Kuģošanas

1) Visiem maksājuma aizsargā Darījumu, un jūsu maksājumu pilnā apmērā, būtu jāiesniedz 3 dienu laikā.

2) Maksājums tiek atbrīvota tikai pēc tam, kad jūs apstiprināt, piegāde.

Atsauksmes:

1) Kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums, lūdzu, veltiet dažas minūtes, lai atstātu pozitīvas atsauksmes, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Arī mums būs darīt to pašu jums ASAP.Paldies!

2) Lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, pirms jūs atstājot negatīvu vai neitrālu atsauksmes.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu jūsu problēmu un sasniegtu savas vēlmes.

Atgriešanās Politika:

1) Mēs, garantēt visām precēm, ko mēs pārdodam.Mēs piedāvājam pilnu kompensāciju vai nosūtīt precēm, ja tev nosūtījām kļūdas vai preci bojāts tranzīta laikā.

 

Saistītie Produkti

Dimelo En Espanol Por Favo Drukāt Sieviešu t Kokvilnas Gadījuma Smieklīgu t kreklu, Dāvanu Dāma Yong Meitene Top Tee 6 Krāsu Piliens Kuģis A-13
€4.62
Nekustamā Oglekļa Šķiedras Rokas Mājokļu Apdare Pielāgot MINI Cooper F55 F56 F57 Interjera Aksesuāri
€47.88
Dabisko Apaļo Sardonyx Svītrainām Sarkano Agate Carnelian Dārgakmens Zaudēt Krelles 6 8 10 12 mm, Lai Kaklarota, Aproce DIY Rotaslietu izgatavošana
€3.59
ES/ASV/UK Ūdensizturīgs Stādus Siltuma Mat Augu Sēklu Dīgtspēja Pavairošanas Klons Sēklas Sākot Poda Silts Pad Apkures Mat
€20.04
€39.81