Ražošanas procesu kontroles Lentes Dzīvoklis Micro HDMI-saderīgam D tipa aizsargātas FPV Kabelis HD Multicopter Aerial Photography 18Gbps 4K@50/60(2160p)

€8.89
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Veids: PCI-E Stāvvada
  • Zīmola Nosaukums: VDA-Link
  • Modeļa Numurs: HDMI2.0-D-D
  • Produkti Statusu: Sastāvs
  • Iepakojums: No
  • Sertifikācija: NAV

VDA-Link HDMI uz HDMI Plakano Kabeli

Firmas nosaukums: VDA-LINK

Produkta nosaukums: uHDMI, lai uHDMi Kabelis

Produkts modelis: HD1D1 , HD1D2 , HD1D3 , HD1D4 , HD2D2 , HD2D3 , HD2D4 , HD3D3 , HD3D4 , HD4D4

T iegādes s peed: atbalstu palielinātu joslas platumu līdz 18 gb / s, rezolūcijas līdz 4K @ 60 Hz,

Stieples garums: 3 ~ 200 cm, garums var tikt pielāgota,

Pielietojums: FPV Antenu Fotogrāfija Gopro Kameru

Micro HDMI izmantot, lai GH4 GoPro BMPCC A5000 A6000 A7R A7S un citas visas Micro HDMI interfeisa ierīce;

Mini HDMI izmantot, lai 5D3 5D2 GH3 GH2 5N 5T 5R 7N un citas visas Mini HDMI interfeisa ierīce;

HDMI izmantot, lai UHD TELEVIZORS ,SARKANS BMCC FS7 C300,Blu-ray atskaņotāji, Uguns TV, Apple TV, PS4, PS3, XBox viens, Xbox 360, datoriem, Android TV kastē, mxiii, m8, mxq un citas visas HDMI-iespējots ierīcēm.

VDA HDMI sērijas Daļa-Numurs Apraksts:

A1_HDMI flat mount; A2_HDMI savukārt; A3_HDMI nolocīt; A4_HDMI sieviešu (HDMI tipa)

C1_mHDMI flat mount;C2_mHDMI savukārt;C3_mHDMI nolocīt;C4_mHDMI sieviešu (mini HDMI C tipa)

D1_uHDMI flat mount;D2_uHDMI savukārt;D3_uHDMI nolocīt;D4_uHDMI sieviešu (micro HDMI D tips) Kabeļa garums Apraksts :

Garums vadu attiecas uz daļu no redzamā stieples.Tas nesatur PCB un savienotājs.Par vadu garums, lūdzu, skatiet 4cm zila bultiņa attēlā zemāk.

Produktu priekšrocības:

Materiāla priekšrocības: lietošanas vācu patentēta importēti stieples, izmantot augstas kvalitātes zelta pārklājumu savienotāji, augstas frekvences atbalsta HDMI 2.0 stabilu pārskaitījumu.PCB izmanto augstas kvalitātes zemas pretestības augstas kvalitātes materiāliem, PCB izgatavošanas precizitāte, PCB izmanto augsta TG loksnes, vara biezums ir sabiezinātas, lai 1oz; savienotājs zelta pārklājumu vadošu sniegumu, var samazināt melns ekrāns zilā ekrāna splash, ko izraisa paaugstināts oksidācijas rūsas izturība Ziedu ekrāna problēma.

Konstrukcijas priekšrocības: diferenciālis signālu bez, izmantojot dizainu, ne CAF mikro īsslēguma parādība, ātrgaitas signālu datu pārraide bez parazitāras kapacitātes un parazitāras induktivitāte signāla vājināšanās traucējumus problēma, strāvas ķēde uzlabota elektroinstalācija dizains, PCB kuģa miniaturization dizains, var samazināt mehānismu darbības traucējumus , karte nav aparatūras, izstrādājumu uzstādīšana ir vienkārša.

Produkcijas priekšrocības: Mūsu ražotne tiešo pārdošanu, produktu pielāgotu ražošanu, metināšanas pie metāla metināšanas temperatūru ražošanas procesa laikā.Un likt uz heat-shrinkable caurules aizsardzību, produktu, ir stingrs un uzticams, nebūs nekādu problēmu, atvienošanas un atvienošanu.Produkts darbojas, arī, stabila un uzticama.

Q&A:

Vai ir kāds EMI ekranēšanas par Kabeli?

Paplašinātājs izmanto jaunāko materiālu, EMI ekranēšanas ar pieciem vienīgais dzīvoklis kabeļi dizains.Šī tehnika ļauj katru kabeli, lai būtu pilnībā nosegts ar elektromagnētisko traucējumu ekranēšanai veic ar polimēru, lai nodrošinātos pret ienākošo vai izejošo emisijas elektromagnētiskās frekvences, līdz minimumam samazinātu traucējumu, un degradāciju, par veiktspēju un samazinātu svaru paplašinātāju.

Var vadiem un PCB savienotāji sadalīt?

Nē, lai attīrītu signāla pārraidi un izvairītos no negadījumu stieples nokrist, mūsu vadu un PCB savienotāji ir lodēšanu un aizsargā heat shrinkable caurules uzmava, lai produktu nevar atdalīt.

Kā saderīgu ir vadi?Atbalsta HDMI 1.2 / 1.4 / 2.0 augsta ātruma, nodrošina 4K/60hz pilnu ātrumu.Augsta saderība.

Produkts izmanto augstas izšķirtspējas ekrāns ar 4K/60hz monitors, visi produktu testa IET 100%, pirms nosūtīšanas.Vadu biezums?Tas var būt saliekti?

Biezums vads ir 1.4 mm, un to var smilga un salocīts, neietekmējot izmantot.

Cik daudz svaru, vai produkts ir?

Svars stieple, 5cm ir 1.57 g.Svars savienotājs un PCB kuģa ir 7.45 g (specifikācijas un modeļus, ir daudz, tikai atsaucei)

Foto :

 

Saistītie Produkti

T. R LENTES 3
€9.89
Bezmaksas piegāde Vairumtirdzniecības sievietes kleita Sarkanā krāsā ar garām piedurknēm Stiept saspringts Sexy club slavenību kokteilis puse pārsējs kleita
€44.60
NBY Pārnēsājamie Bluetooth Bezvadu Stereo Skaļrunis Skaļruņa Skaņas Sistēmu, Āra Ūdensizturīgs Skaļrunis 10W Mūzikas Surround
€43.07
5Cr15Mov Nerūsējošā Tērauda Atkaulošanas Profesionālos Nažus Kaušanas Māja Miesnieka Nazi Eviscerate Kaulu un Gaļas Nazi Bārbekjū Rīks
€28.29
Veterinārās Endotracheal Caurules Dzīvnieku ET Tubel Ar aproci pilns Komplekts Vienreizējās lietošanas Mēģenes
€23.12
Hifi Trokšņa Slāpētājs Zelta Pārklājumu Vara XLR Spraudnis Caps XLR Aizsargātu Vāciņi
€9.91